Odpowiedz do tematu
Będzie nawet w bagażniku.
Gratuluje sukcesu.
Odpowiedz do tematu
Oryginalny głośnik ma przekątną 29mm więc raczej taki http://allegro.pl/glosnik...2529640603.html . Jako zamiennik montuje takie same i chodzą bez problemu.
Na aukcji z oryginalnym głośnikiem dopatrzyłem się ze zdjęcia, że ma chyba 1w mocy, ten ma 0,25w będzie go słychać?
| plutmarcin napisał/a: |
| Na aukcji z oryginalnym głośnikiem dopatrzyłem się ze zdjęcia, że ma chyba 1w mocy, ten ma 0,25w będzie go słychać? |
Będzie nawet w bagażniku.
ok to mnie przekonało
zaraz zamawiam i zobaczymy, dam znać
No to czekamy na efekty.
P.S.
Moje które montuje wyglądają identycznie i dają radę.
P.S.
Moje które montuje wyglądają identycznie i dają radę.
Efekty są bardzo pozytywne, głośniczek działa, dźwięk jest głośny i nieprzyjemny, ale o to chyba chodzi
, najfajniejsza w tym jest cena, 2,20zł zamiast 50zł za używany
Dzięki Adi
Witam,
Aby nie zakładać bezsensu kolejnego tematu, mam pytanie dotyczące brzęczka włączonych świateł w mojej Audi A4 96 rok.
Poniżej fotki zegarów:
Tył zegarów, jak widać brak brzęczka:
Przód zegarów:
Czy to jest brzęczek ?
Jeśli to jest brzęczek od włączonych świateł, to jaki sposób go wymontować, rozebrać kompletnie zegary na części pierwsze ? Domyślam się że trzeba odkręcić tylną płytkę scaloną, czy wystarczy wykręcić śrubki od prędkościomierze, obrotomierz, wskaźnika paliwa i temperatury ?
Aby nie zakładać bezsensu kolejnego tematu, mam pytanie dotyczące brzęczka włączonych świateł w mojej Audi A4 96 rok.
Poniżej fotki zegarów:
Tył zegarów, jak widać brak brzęczka:
Przód zegarów:
Czy to jest brzęczek ?
Jeśli to jest brzęczek od włączonych świateł, to jaki sposób go wymontować, rozebrać kompletnie zegary na części pierwsze ? Domyślam się że trzeba odkręcić tylną płytkę scaloną, czy wystarczy wykręcić śrubki od prędkościomierze, obrotomierz, wskaźnika paliwa i temperatury ?
Obok niebieskiego złącza masz 2 grube punkty lutownicze. Musisz je odlutować. Zegary trzeba będzie raczej rozebrać.
No to szukam fachowca, bo samemu to znając życie coś przypadkiem popsuje
Przypadkiem popsuć można, ale jak będziesz uważał, to nic się nie stanie.
Jednak nie dałem za wygraną i sam wymieniłem brzęczek
rozładowanie akumulatora przez zostawienie włączonych świateł już mi nie grozi
Dzięki za pomoc
rozładowanie akumulatora przez zostawienie włączonych świateł już mi nie grozi Dzięki za pomoc
| !rafi napisał/a: |
Jednak nie dałem za wygraną i sam wymieniłem brzęczek rozładowanie akumulatora przez zostawienie włączonych świateł już mi nie grozi Dzięki za pomoc |
Gratuluje sukcesu.
Odpowiedz do tematu