Audi A4/S4 » A4 B6 1,9 tdi 132ps
Odpowiedz do tematu

1,9 daje radę i na pewno jest żwawszy niż wolnossące 1,6 czy 1,8, ale ten egzemplarz jest zamęczony. Albo 10-ciu właścicieli, albo służył jako pojazd do rozganiania zamieszek ulicznych. Ble ble.

Postaw piwo autorowi tego posta

więc...
szukamy dalej...
może w końcu ktosik mi troszku pomoże??? ;-)

Sergio napisał/a:
Wg mnie 1,9 do tak dużego auta to mało (110KM). Ale to kwestia gustu :-P
powiem Ci,że mój brat ma w A6-tce 1,9 i nie ma tragedii, a jaka ekonomia :mrgreen:

Ja też baaaaaaaardzo powoli rozglądam sie za A6. Ale raczej 1,8 benz., 2,5 diesel. Zawsze to 150kucyków ;-)

Sergio napisał/a:
2,5 diesel. Zawsze to 150kucyków ;-)

To powodzenia. :)
pzdr

Uwaga! Mam cosik!!! Lukajcie szybko i oceniajcie, bo to pryw ogłoszenie i mogą mi go zwinąć /troszke problem, bo kaszy tyle nie mam, ale może sie uda cosik załatwić...
http://szukaj.pl.mobile.e...pl&pageNumber=2
co o nim myślicie?
a ten przebieg?

rafi a4 napisał/a:
Uwaga! Mam cosik!!! Lukajcie szybko i oceniajcie, bo to pryw ogłoszenie i mogą mi go zwinąć /troszke problem, bo kaszy tyle nie mam, ale może sie uda cosik załatwić...
http://szukaj.pl.mobile.e...pl&pageNumber=2
co o nim myślicie?
a ten przebieg?
jak na moje oko to zdjęcia zrobione bardzo fachowo, tzn. tak aby nie było praktycznie nic widać.... jeśli chodzi o przebieg, to wg. mnie jest zdecydowanie za niski,stówka to jest zdjęta...

Przebieg to minimum 2 stówki, i fotek trochę mało żeby można było coś powiedzieć o wypadkowości ;)

Napaliłem się, bo to auto stoi 30km od siostry i mogłaby jutro na niego luknąć, ale jak pomyśle, że pieprzona akcyza to 13,6% wartości + rozrząd i reszta opłat to robi się 10,000zł.

rafi a4 napisał/a:
Napaliłem się, bo to auto stoi 30km od siostry i mogłaby jutro na niego luknąć, ale jak pomyśle, że pieprzona akcyza to 13,6% wartości + rozrząd i reszta opłat to robi się 10,000zł.
niestety , tu trzeba się liczyć z kosztami....

Więc moim zdaniem autko wygląda całkiem całkiem, ale dyskwalifikuje go jeden szczegół- skrzynia biegów- multitronik. W przebieg też trudno uwierzyć, ale wszystko jest możliwe, tym bardziej że sprzedający jest osoba prywatną. Mimo to multitronik to szit.
pzdr

Adi202 napisał/a:
W przebieg też trudno uwierzyć, ale wszystko jest możliwe
gdyby to była benzyna to się zgodzę z takim przebiegiem, ale nie czarujmy się , diesla nie kupuje się kiedy się mało jeździ....

Pasiak napisał/a:
Adi202 napisał/a:
W przebieg też trudno uwierzyć, ale wszystko jest możliwe
gdyby to była benzyna to się zgodzę z takim przebiegiem, ale nie czarujmy się , diesla nie kupuje się kiedy się mało jeździ....

Ja wcale nie twierdzę, że ten przebieg jest oryginalny lecz, ze wszystko jest możliwe.
pzdr

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9297859
Bardzo mi się podoba.
Poza brakiem spryskiwaczy na reflektory jakie wady jeszcze widzicie???

rafi a4 napisał/a:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9297859
Bardzo mi się podoba.
Poza brakiem spryskiwaczy na reflektory jakie wady jeszcze widzicie???

Fotki kiepskiej jakości. Możliwe, iż maska odstaje, bo po lewej i po prawej widzę krzywiznę. Xenon nie będzie fabryczny, bo faktycznie nie ma spryskiwaczy- ale to raczej nie jest istotne. Wersja raczej bogata jak na A4, bo rzadko widywałem A4kę z elektryką szyb w tyle. System Navi może być fabrycznie montowany. No i jest UBESPIECZONY i wersja QUATRO :wysmiewacz:
Zastanawiam się tylko nad jedną sprawą, skoro został sprowadzony, dlaczego jest taka rozbieżność w datach (2 miesiące) ubezpieczenia i przeglądu. Chyba, że nie jest pierwszym jego właścicielem w Polsce, to OK. Pierwszy właściciel robi przegląd i ubezpiecza w tym samym czasie swój pojazd.

Odpowiedz do tematu