siema maska w innym kolorze tylnia klapa odstaje od blotnikow pedal sprzegla wytarty pozatym to zdjecia sa idealnie zrobione do sprzedarzy pozd
z tego co zakumałem to jest tylko propozycja auta, które możesz sprowadzić. Przeczytaj dokładniej cały opis gościa "usługi"
a dokładniej :
"organizuje wyjazdy po samochody do Niemiec"
"W ramach naszej usługi:
1.Pomagamy wynegocjować cenę podczas zakupu na wyjeździe
2.Sprawdzenie stanu technicznego pojazdu
3.Załatwiamy ubezpieczenie i tablice zjazdowe."
i najważniejsze
"Samochodów na zamówienie nie sprowadzam.
ZALICZEK NA SAMOCHODY NIE POBIERAM."
Jest jeszcze jedna bardzo poważna opcja.
sprzedaje to gość z a4 klub pl, czyli autko w miare pewne.
Co wy na te wozidło?
http://www.allegro.pl/ite...elka_warto.html
Patrząc na zdjęcia nie ma się do czego przyczepić. Aczkolwiek nie zauważyłam tam spryskiwaczy do ksenonów
Już mnie nie interesuje. Wczoraj mu napisałem, że za 2002r i z tym wypasem

/nawet letnich gum nie dawał/ to troszke dużo, a gość się oburzył i zaczął cwaniakować.
A ja z cwaniakami poprostu nie rozmawiam a tym bardziej nie robie interesów
| rafi a4 napisał/a: |
a tym bardziej nie robie interesów |
I słusznie. Tak 3maj!
pzdr
Ja już dostaje oczopląsów. Nic już nie widze, ale ta mi się podoba
Jak ktosik widzi niedoskonałości to niech "wali" śmiało
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10451599
Cóż mogę tu powiedzieć? Na temat tak dużego przebiegu jak na 5-cio letnie auto nie będę się wypowiadał, ale na temat wyposażenia tak.

Jest to oryginalna wersja S-Line. (chyba, że jakaś przekładka była) Na razie nie bierzemy tego pod uwagę i wierzymy, że to oryginał. Po stronie blacharskiej nie zauważyłem żadnych mankamentów prócz przedniego zderzaka. Warto pojechać i oglądnąć.
pzdr
Petarda moim skromnym zdaniem silnik najlepszy (robilem takie z przebiegiem 500 600 tys.km. i wychodzily po 170 pare kucy z bomby) ale fakt ze byly serwisowane wszystko na ori jak chcesz dla siebie to zawijaj smialo aby buda byla prosta reszta to pikus(pan pikus)
Ej no koledzy nie napalajcie mnie
Ja szukam czarnego!!!
Ale prawda jest taka, że ten/wypas w środku/ mnie rozbroił...
i jeszcze "zenon z sikaczem" ma!!!
czarny fajny wiadomo ale jestes niewolnikiem lakieru umyjesz zajarasz papieroska i patrzysz i co widzisz znowu kurz
| arek s2 napisał/a: |
| czarny fajny wiadomo |
Dokładnie. Rafi wiem, że szukasz czarnego, ale weź pod uwagę opinię właścicielki czarnuli - to jest chwila moment i auto znowu jest upaćkane. Zapomniałam dodać - czarny lack przyciąga koty jak magnez. Powiem Ci, że taki szary jest bardzo praktyczny
Co do wyposażenia - full wypas. Mimo, że nie jestem zwoleniczką skóry środek prezentuje się bardzo okazale i wygląda na fabrycznie nowy. Podjechać obejrzeć nie zaszkodzi
Ładne autko.
ale BOSE nima
i te korby z tyłu...
dobra zmierzły jestem, bo za dużo chyba się naoglądałem
Jutro dzwonie do gościa o vin bo to podstawa i będziemy myśleć daalej.
Adi kombinuj już jak tam wyżezać BOSE
Dzięki wszystkim i pozdrowionka!!!
PS
Na opinie czekam dalej!!!