| rafi a4 napisał/a: |
|
Człowiek całe życie sie uczy a umiera... głupi |
Odpowiedz do tematu
Jest się na ATT to umrze się mądrzejszym
i nie przepraszaj , bo nie ma za co , nikt tu nie zjadł wszystkich rozumów i nie każdy wszystko wie.
Po to forum , co by sie dowiedzieć i dokształcić
Już dla samego przeznaczenia (Szwajcaria) jest warta grzechu. 3mam kciuki.
No pięknie.
Odpowiedz do tematu
Udało mi się po nr vin zdobyć wyposażenie bordowej strzały
model 2005 quattro, 26,07,04, 1,9tdi AVF, rynek Szwajcaria, kubełkowe fotele, trójr. kiera-drzewo, reg.wys. fotela, relingi, wór na narty, grzane fotele, centr. zam. na pilot, automat. ściemniane lustro wewn, el.szybki, 4kurtyny, drewniane dodatki wewn, drewniany lewarek, el. reg. grzane i ściemniające lustro zewn, gniazdo 12v w bagażniku, el. regulacja odcinka lędżwiwego, bi-ksenony, światła do jzdy w dzień, automatyczna i dynamiczna reg. świateł, tempomat, podgrzewane spryskiwacze świateł, aktywny głośnik. Uwaga!!! Radio CONCERT!!! -Bravo Adi!!!
Nadal nie widziałem tego auta bo wczoraj ja nie mogłem, a dziś właściciel. Mam nadzieje, że jutro się uda
model 2005 quattro, 26,07,04, 1,9tdi AVF, rynek Szwajcaria, kubełkowe fotele, trójr. kiera-drzewo, reg.wys. fotela, relingi, wór na narty, grzane fotele, centr. zam. na pilot, automat. ściemniane lustro wewn, el.szybki, 4kurtyny, drewniane dodatki wewn, drewniany lewarek, el. reg. grzane i ściemniające lustro zewn, gniazdo 12v w bagażniku, el. regulacja odcinka lędżwiwego, bi-ksenony, światła do jzdy w dzień, automatyczna i dynamiczna reg. świateł, tempomat, podgrzewane spryskiwacze świateł, aktywny głośnik. Uwaga!!! Radio CONCERT!!! -Bravo Adi!!!
Nadal nie widziałem tego auta bo wczoraj ja nie mogłem, a dziś właściciel. Mam nadzieje, że jutro się uda
zapowiada się ciekawie
No , no
Czekamy na nowe cacko na forum
Może wreszcie kupisz to wymarzone
Może wreszcie kupisz to wymarzone
| Udało mi się po nr vin zdobyć wyposażenie bordowej strzały model 2005 quattro, 26,07,04, 1,9tdi AVF, rynek Szwajcaria, kubełkowe fotele, trójr. kiera-drzewo, reg.wys. fotela, relingi, wór na narty, grzane fotele, centr. zam. na pilot, automat. ściemniane lustro wewn, el.szybki, 4kurtyny, drewniane dodatki wewn, drewniany lewarek, el. reg. grzane i ściemniające lustro zewn, gniazdo 12v w bagażniku, el. regulacja odcinka lędżwiwego, bi-ksenony, światła do jzdy w dzień, automatyczna i dynamiczna reg. świateł, tempomat, podgrzewane spryskiwacze świateł, aktywny głośnik. Uwaga!!! Radio CONCERT!!! -Bravo Adi!!! Nadal nie widziałem tego auta bo wczoraj ja nie mogłem, a dziś właściciel. Mam nadzieje, że jutro się uda |
Już dla samego przeznaczenia (Szwajcaria) jest warta grzechu. 3mam kciuki.
Więc bordowa strzała przed korektą miała przejechane 417tys. km.
| Więc bordowa strzała przed korektą miała przejechane 417tys. km. |
No pięknie.
szkoda, że nie ma leder i zenonów
ale o fachowe oko proszę Was, bo nie wiem czy zawracać sobie głowę.
Uwaga cena + opłaty, w tej kasie była już kiedyś s-line...
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10627207
ale o fachowe oko proszę Was, bo nie wiem czy zawracać sobie głowę.
Uwaga cena + opłaty, w tej kasie była już kiedyś s-line...
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10627207
Fakt , cena niczego sobie............ale rafi a4, Ja tu nic nie widzę ,może ktoś inny coś dopatrzy , w/g mnie może być zgodnie z opisem , szcerze , nie wiem , czy nie warto dowiedzieć się więcej o tym egzemplarzu i się zakręcić koło niego , chyba najciekawsze , z tych co patrzyliśmy ................tylko cena.............
Ostatnio zmieniony przez roger110 Pon 30 Lis, 2009 22:40, w całości zmieniany 1 raz
cześć kolego ogólnie to nic takiego nie widać oprócz malowanych spodów auta tzn zderzaki i listwy z progami
Witam, witam!!!
Piecek i Roger jesteście przeagenci
Dzięki wielkie za porady!!!
Piecek i Roger jesteście przeagenci
Dzięki wielkie za porady!!!
Przebieg ponad 300tys. Patrz przyciski klimatronika, gałka biegów, niestety nie widać lewej str kiery. Zobacz w jakim stanie są jego siedzenia /obżydliwe plamy/, bleee
Jak dla mnie, to brak w środku chrom pakietu, alcantry, navi+, bose, nie ta kierownica i drążek zmiany biegów.
Z zewnątrz. Brak zenonów.
Wielki plus za quattro
To tyle
[ Dodano: Sob 08 Maj, 2010 21:24 ]
Tak sobie drąże temat, mojego wymarzonego...
Ostatnio w pogaduchach, była super B6 za 46tys, ale z 2003r i to mnie troszke bolało...
We wtorek byłem oglądać to...
http://otomoto.pl/audi-a4...-C12931200.html
moje wrażenia...
auto przepiękne, /prawda jest taka, że nigdy wcześniej nie siedziałem w audi z ciemną podsufitką i przyciemnionymi szybami - super efekt dzień -jasno, a w środku cima!!!!!
wypas super, ale do rzeczy...
auto nie 'bite', przebieg, nie cofany.
Pewnie zastanawiacie się dlaczego go nie kupiłem....
Nie chce 3-letniego auta w którym;
-podłokietnik jest połamany
-popielniczka spalona, albo połamana
-uchwytu na napoje, nie było można otworzyć, bo był tak zawalony syfem, że dopiero po wielu próbach otworzyłem i prawda wyszła na jaw
-airbag kierowcy mi się nie podobał
-gril połamany /pewnie drobna stłuczka, ale drażni/
-alusy tragedia /gorsze niż moje 13-letnie/
-opony z 2003r!!!!!!!
-już teraz nie pamiętam więcej grzechów, ale gdyby nie mój szwagier to pewnie auto bym kupił, tylko powiedział mi jedno...
to jest 3 letnie auto i takie zniszczenia..., więc poprzedni właściciel, absolutnie nie dbał o jego stan.
Wkurzony przyznałem mu racje.
Jeżeli się myle, to piszcie /może jeszcze jest to auto do wzięcia
/to chyba najdłuższy post na ATT
[ Dodano: Sob 08 Maj, 2010 21:43 ]
dodam jeszcze, że sprzedawca, był totalnym maślakiem, pytałem go 3 razy, co jest nie tak z tym autem a on non stop mówił, że igła, więc szukałem, szukałem i mu odowadniałem, że jest kłamcą, pomijam fakt, że upierał, się, że to s-line a prawda jest taka, że nie był...
Jak dla mnie, to brak w środku chrom pakietu, alcantry, navi+, bose, nie ta kierownica i drążek zmiany biegów.
Z zewnątrz. Brak zenonów.
Wielki plus za quattro
To tyle
[ Dodano: Sob 08 Maj, 2010 21:24 ]
Tak sobie drąże temat, mojego wymarzonego...
Ostatnio w pogaduchach, była super B6 za 46tys, ale z 2003r i to mnie troszke bolało...
We wtorek byłem oglądać to...
http://otomoto.pl/audi-a4...-C12931200.html
moje wrażenia...
auto przepiękne, /prawda jest taka, że nigdy wcześniej nie siedziałem w audi z ciemną podsufitką i przyciemnionymi szybami - super efekt dzień -jasno, a w środku cima!!!!!
wypas super, ale do rzeczy...
auto nie 'bite', przebieg, nie cofany.
Pewnie zastanawiacie się dlaczego go nie kupiłem....
Nie chce 3-letniego auta w którym;
-podłokietnik jest połamany
-popielniczka spalona, albo połamana
-uchwytu na napoje, nie było można otworzyć, bo był tak zawalony syfem, że dopiero po wielu próbach otworzyłem i prawda wyszła na jaw
-airbag kierowcy mi się nie podobał
-gril połamany /pewnie drobna stłuczka, ale drażni/
-alusy tragedia /gorsze niż moje 13-letnie/
-opony z 2003r!!!!!!!
-już teraz nie pamiętam więcej grzechów, ale gdyby nie mój szwagier to pewnie auto bym kupił, tylko powiedział mi jedno...
to jest 3 letnie auto i takie zniszczenia..., więc poprzedni właściciel, absolutnie nie dbał o jego stan.
Wkurzony przyznałem mu racje.
Jeżeli się myle, to piszcie /może jeszcze jest to auto do wzięcia
/to chyba najdłuższy post na ATT
[ Dodano: Sob 08 Maj, 2010 21:43 ]
dodam jeszcze, że sprzedawca, był totalnym maślakiem, pytałem go 3 razy, co jest nie tak z tym autem a on non stop mówił, że igła, więc szukałem, szukałem i mu odowadniałem, że jest kłamcą, pomijam fakt, że upierał, się, że to s-line a prawda jest taka, że nie był...
Ostatnio zmieniony przez rafi a4 Sro 14 Kwi, 2010 22:50, w całości zmieniany 1 raz
Rafciu , z opisu wynika ,że faktycznie ktoś zapuścił to auto strasznie. Z drugiej jednak , to wszystko kosmetyka ........ Jeśli mechanicznie jest cacy , to myślę ,że 500- 600 zł i jest jak nowe łącznie z praniem tapicerki .
Odpowiedz do tematu