|
|
[ TT 1,8 99r] Zaparowane szyby |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 27 Gru, 2011 12:04
|
|
|
Sprawdzałeś, czy nie masz wody pod wykładziną? |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
|
|
 |
Sergio

Model: B4
Silnik: 2,0 ABK
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Sedan
Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 3 razy Wiek: 38 Dołączył: 12 Maj 2009 Wszystkie posty: 1972

Piwa: 61/54 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Wto 27 Gru, 2011 16:35
|
|
|
| DamianTT napisał/a: | | Wątpie ze to wina filtra jaki by nie bylo bo to jakies bardzo wilgotne powietrze musi wpadac |
To właśnie może być wina filtra kabinowego. Jeśli powpadało tam sporo syfu i liści będziesz miał też wilgoć wewnątrz. Sprawdzenie filtra to podstawa oraz tak jak Adi202 napisał, sprawdź czy masz mokrą podłogę. Wszelki piasek czy brud utrzymują wilgoć a ogrzewanie w aucie powoduje, że Ci to paruje.
| DamianTT napisał/a: | | przy okazji ucieka mi gdzies plyn chlodniczy (powoli ale dosc systematycznie). W zimie jest to baaardzo upierdliwe | Latem chyba bardziej . U mnie też powoli uciekał płyn, nigdzie nie było plam, ani w garażu a pod maską a uciekał. Płyn ma to do siebie, że bardzo szybko paruje. Kapiąc na gorący silnik nie zauważysz mokrego (ewentualnie biały nalot). Sprawdź sobie czy w pobliżu przewodów chłodniczych, chłodnicy itp. nie masz białego nalotu. Swoją drogą możesz podokręcać obejmki i łączenia przewodów. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
[ Twoje IP to: 38.107.179.207, używasz: CCBot/1.0 (+http://www.commoncrawl.org/bot.html) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |