|
Przesunięty przez: jimv8 Sro 27 Lut, 2013 20:27 |
Wymiana baterii w pilocie (S8) |
| Autor |
Wiadomość |
SlawekNR

Model: A4
Silnik: 2.4
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Kombi

|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sob 22 Gru, 2012 11:58
|
|
|
Pilot może się rozkodować, ale wcale nie musi. Jeżeli wymienisz baterię w ciągu 20s, to nic się nie stanie.
Odnośnie ustawień fotela, to nie ten model. Model D2 nie ma takiej możliwości aby pompką centralnego zamka sterować pamięcią foteli. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
SlawekNR

Model: A4
Silnik: 2.4
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Kombi

|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sob 22 Gru, 2012 15:41
|
|
|
| SlawekNR napisał/a: | | Adi202 napisał/a: | Pilot może się rozkodować, ale wcale nie musi. Jeżeli wymienisz baterię w ciągu 20s, to nic się nie stanie.
Odnośnie ustawień fotela, to nie ten model. Model D2 nie ma takiej możliwości aby pompką centralnego zamka sterować pamięcią foteli. |
najpierw trzeba wiedziec jakie tam baterie ida a co jesli juz od kilku dni nie otwiera mi auta z pilota? czy mogl juz sie rozkodowac? i tak samo jesli wymiana zajmie mi wiecej czasu? czy jest jakas mozliwosc zakodowania kluczyka samemu?
a co do sterowania, to zawsze jak otwieralem auto z pilota to fotele ustawialy sie dokladnie do tej samej pozycji.. nie pozostawaly tak jak je ustawilem.. wracaja do jakis konkretnych ustawien ... |
Sądzę, że będą to 2 baterie CR1616. Jeżeli pilot już nie działa, to prawdopodobnie baterie są już całkiem rozładowane. Programowanie pilota jest dziecinnie proste. musisz mieć tylko 2 kluczyk aby nim załączyć zapłon. Opis jest na forum. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Pozostałe tematy |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |