|
Zakup kontrolowany |
Autor |
Wiadomość |
Garsija6
Model: C4
Silnik: 2,8
Zasilanie: Benzyna+LPG
Nadwozie: sedan
|
Wysłany: Nie 23 Lut, 2014 23:17 Zakup kontrolowany
|
|
|
Witam jestem tu nowy marka Audi zainspirowała mnie swoim napędem Quattro. Mam zamiar zakupić audi koniecznie z napędem quattro ale nie wiem jaki silnik wybrać ;] Mianowicie chciał bym zrobić z tego jakie 300koni ale nie wiem co będzie lepszą bazą: Audi S6 Quattro 2.2 Turbo czy audi 100 2.6 V6 quattro lub audi 100 2.8 V6 Quattro ? Pomoże ktoś ? |
|
|
|
|
|
suchy1704
Model: C3, c3 quattro
Silnik: 2.0RT 2.3
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Sedan
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 18 Maj 2011 Wszystkie posty: 589
Piwa: 25/27 Skąd: lubelskie
|
Wysłany: Nie 23 Lut, 2014 23:41
|
|
|
Według mnie lepszą bazą będzie silnik 2.2 z turbo ponieważ jest bardziej podatny na modyfikacje związane z podniesieniem mocy... |
_________________ Jestem Audiholikiem i jest mi z tym dobrze...i... jakoś nie chcę się z tego leczyć...
Vorsprung durch Technik-przewaga dzięki technice...
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 24 Lut, 2014 06:36
|
|
|
Masz do wyboru 2 silniki 2,2T lub 4,2. Sądzę, że tańszym rozwiązaniem będzie 4,2 z którego spokojnie bez żadnych mechanicznych modyfikacji wyciągniesz 330KM. Z silnika AAN 2,2T można przy konkretnych modyfikacjach zrobić nawet 1000, ale to juz są poważne koszta. Z drugiej strony znaleźć AAN w promocyjnej cenie wiąże się dzisiaj z cudem.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Pytajnik, czyli zielono mi ;) |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.85, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |