Spotkałem sie z tym 2 tyg temu ale nie dałem sie nabrac tylko pytanie czy mieli perfumy czy ten srodek
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi .
Ok, pomyślmy logicznie na spokojnie. Naprawdę dalibyście kasę za perfumy na niewiadomo jakim parkingu? Zdaję sobie sprawę, że każdy chce zaoszczędzić i orze jak może ( bo z reguły nie ma innego wyjścia), ale czy goście nagabujący kogoś na parkingu nie powinni wzbudzić podejrzeń? Ja osobiście jak widzę, że ktoś na parkingu podchodzi mi do auta, to pierwszą rzeczą, jaką robię, jest blokowanie drzwi. Nawet szyby nie opuszczę. I wszystkim innym również radzę robić to samo.
Poza tym, jak wysoka musi to być dawka, aby człowiek od razu stracił przytomność? Nie wiem jak inni, ale ja osobiście wącham perfumy w sklepie przez około 3 sekundy. Szczerze wątpię, aby w tak krótkim czasie załapać zgon. No chyba, że lubimy się zaciągać. Mocno, długo i jeszcze raz
Naiwności ludzkiej i osób na niej żerujących chyba nigdy nie zdołam się nadziwić.
_________________ Gość pozdrawiam serdecznie
Samo skur*****stwo na tym świecie.
Skur*****stwo i pogarda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum