|
|
Gdzie najkorzystniej wykupić OC |
| Autor |
Wiadomość |
Astaroth
mystic darkness

Model: B3
Silnik: CY
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: sedan
Zaproszone osoby: 3
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Maj 2009 Wszystkie posty: 757

Piwa: 85/178 Skąd: lódzkie
|
Wysłany: Nie 30 Sie, 2009 22:23 Gdzie najkorzystniej wykupić OC
|
|
|
Takie pytanko na szybko... 4 wrzesnia kończy mi się OC, więc musze się spieszyc, w jakiej firmie teraz jest najkorzystniej, u mnie jest 60% znizki za bezwypadkową jazde
ps.
to co jeszcze mam jest w HDI, ale nie chce tam i nie chce tez w PZU |
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 30 Sie, 2009 22:40
|
|
|
Ja proponuję Link4. Za samo przejście dostaje się 10% zniżki. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z traktowania mnie jako klient.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 30 Sie, 2009 22:53
|
|
|
| Adi202 napisał/a: | Ja proponuję Link4. Za samo przejście dostaje się 10% zniżki. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z traktowania mnie jako klient.
pzdr |
ja takze mam w Linku od 3lat i co roku sprawdzam praktycznie wszystkie firmy (tak jak 2tyg temu) i jakos nic taniej nie znalazlem. co do relacji firma-klient takze jestem bardzo zadowolony.
jesli szukasz i porownujesz ceny do swojej ostatniej polisy to mozesz sie troszke rozczarowac bo od stycznia tego roku wszystkie skladki wzrosly - rzadowa sprawka..
|
|
|
|
|
|
 |
pawcio

Model: C4
Silnik: AAH
Zasilanie: benzyna + kuchenka LPG
Pomógł: 15 razy Wiek: 26 Dołączył: 13 Maj 2009 Wszystkie posty: 1289

Piwa: 38/3 Skąd: Olsztyn, Jeziorany
|
Wysłany: Nie 30 Sie, 2009 22:53
|
|
|
ja mam w PZMOT i to była najtańsza opcja jak dla mnie |
_________________ wiele serc, jedno bicie - tylko AUDI ponad życie
Witam cię Gość
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 30 Sie, 2009 22:58
|
|
|
Jeżeli samo OC, to jest to obojętne w jakiej firmie ubezpieczeniowej. Będąc sprawcą kolizji i tak mnie nie interesuje czy wypłacą czy też nie, lecz w przypadku ubezpieczeń dodatkowych proponuje wziąć większą firmę aby nie szarpać się z nimi o wypłatę odszkodowania. To jest moje zdanie na ten temat.
pzdr |
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
 |
|
|
|
|
|
 |
Astaroth
mystic darkness

|
Wysłany: Nie 30 Sie, 2009 23:22
|
|
|
| Adi202 napisał/a: | | Jeżeli samo OC, to jest to obojętne w jakiej firmie ubezpieczeniowej. |
to co mi się kończy to mam w HDI, a ostatnio ciekawy o nich widziałam reportaz w Interwencji na Polsacie... tutaj macie do niego linka
http://interwencja.interi...ews?inf=1344939
no napewno z nimi nie przedłuze, jak takie numery robią |
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 10:39
|
|
|
Gosia , jak masz konto w mbanku , to tylko tutaj . Za swój silnik płacę 51 zł miesięcznie (z NW i mini Asistance ) |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 11:43
|
|
|
ja jestem w ergo hesti i i jestem zadowolony bo sa promocje gdzie w pakiecie oc moge ubezpieczyc mieszkanie czy dom sa znizki dodatkowe za lajalność mozna dostać do 20 procent znizki plus swoja znizke czyli można osiągnąć 80 ja za pół roku z nw płace 240zł za 2.5 motor |
|
|
|
|
|
 |
Astaroth
mystic darkness

|
Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 14:45
|
|
|
najtaniej mi wychodzi w Generali Direct według tych kalkulatorów z neta |
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 17:17
|
|
|
| pawcio napisał/a: | | ja mam w PZMOT i to była najtańsza opcja jak dla mnie | nie tylko dla Ciebie również polecam tę firmę,są tani a co najwazniejsze wypłacalni |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
obecnie:
Audi A6 2.8 quattro
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 17:29
|
|
|
| Pasiak napisał/a: | | pawcio napisał/a: | | ja mam w PZMOT i to była najtańsza opcja jak dla mnie | nie tylko dla Ciebie również polecam tę firmę,są tani a co najwazniejsze wypłacalni |
Jak w każdym stadzie czarna owca się znajdzie. Ja z tą ubezpieczalnią miałem numery i na szczęście udało mi się z nich zrezygnować - nie polecam.
pzdr |
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 21:31
|
|
|
| rafi a4 napisał/a: | | Pasiak napisał/a: | | pawcio napisał/a: | | ja mam w PZMOT i to była najtańsza opcja jak dla mnie | nie tylko dla Ciebie również polecam tę firmę,są tani a co najwazniejsze wypłacalni | nie kumam pasiak co ma OC do wypłacalności. |
Astaroth nie napisała w poście, ale chodzi jej również o NW. W sumie być wypłacalnym, a wypłacić, to w Polsce wielka różnica- oby nie było potrzeby wypłacania.
pzdr |
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 21:42
|
|
|
jeżeli chodzi o NW to naturalnie jak najbardziej zwracam honor, chociaż nie życze nikomu korzystania z tej "usługi" nawet u nallepszego ubezpieczyciela. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
[ Twoje IP to: 38.107.179.207, używasz: CCBot/1.0 (+http://www.commoncrawl.org/bot.html) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |