Takie pytanko na szybko... 4 wrzesnia kończy mi się OC, więc musze się spieszyc, w jakiej firmie teraz jest najkorzystniej, u mnie jest 60% znizki za bezwypadkową jazde
ps.
to co jeszcze mam jest w HDI, ale nie chce tam i nie chce tez w PZU
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Ja proponuję Link4. Za samo przejście dostaje się 10% zniżki. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z traktowania mnie jako klient.
pzdr
ja takze mam w Linku od 3lat i co roku sprawdzam praktycznie wszystkie firmy (tak jak 2tyg temu) i jakos nic taniej nie znalazlem. co do relacji firma-klient takze jestem bardzo zadowolony.
jesli szukasz i porownujesz ceny do swojej ostatniej polisy to mozesz sie troszke rozczarowac bo od stycznia tego roku wszystkie skladki wzrosly - rzadowa sprawka..
Jeżeli samo OC, to jest to obojętne w jakiej firmie ubezpieczeniowej. Będąc sprawcą kolizji i tak mnie nie interesuje czy wypłacą czy też nie, lecz w przypadku ubezpieczeń dodatkowych proponuje wziąć większą firmę aby nie szarpać się z nimi o wypłatę odszkodowania. To jest moje zdanie na ten temat.
pzdr
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
ja jestem w ergo hesti i i jestem zadowolony bo sa promocje gdzie w pakiecie oc moge ubezpieczyc mieszkanie czy dom sa znizki dodatkowe za lajalność mozna dostać do 20 procent znizki plus swoja znizke czyli można osiągnąć 80 ja za pół roku z nw płace 240zł za 2.5 motor
ja mam w PZMOT i to była najtańsza opcja jak dla mnie
nie tylko dla Ciebie również polecam tę firmę,są tani a co najwazniejsze wypłacalni
_________________ Gość Witamy na forum ATT http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM POMAGAM TYLKO NA FORUM Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
obecnie:
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
nie tylko dla Ciebie również polecam tę firmę,są tani a co najwazniejsze wypłacalni
Jak w każdym stadzie czarna owca się znajdzie. Ja z tą ubezpieczalnią miałem numery i na szczęście udało mi się z nich zrezygnować - nie polecam.
pzdr
nie kumam pasiak co ma OC do wypłacalności.
Astaroth nie napisała w poście, ale chodzi jej również o NW. W sumie być wypłacalnym, a wypłacić, to w Polsce wielka różnica- oby nie było potrzeby wypłacania.
pzdr
jeżeli chodzi o NW to naturalnie jak najbardziej zwracam honor, chociaż nie życze nikomu korzystania z tej "usługi" nawet u nallepszego ubezpieczyciela.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum