Odbieranie prawa jazdy za podwójne przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym
Nowy projekt wg, PAP 09.01.2013 , aktualizacja: 09.01.2013 19:37
- Odbieranie prawa jazdy za podwójne przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym, 160 kolejnych fotoradarów, nowe radiowozy z wideorejestratorami oraz większa liczba policjantów na drogach - zakłada m.in. projekt Narodowego Programu Poprawy Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego.
Odbieranie prawa jazdy za podwójne przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym
Nowy projekt wg, PAP 09.01.2013 , aktualizacja: 09.01.2013 19:37
- Odbieranie prawa jazdy za podwójne przekroczenie prędkości w terenie zabudowanym, 160 kolejnych fotoradarów, nowe radiowozy z wideorejestratorami oraz większa liczba policjantów na drogach - zakłada m.in. projekt Narodowego Programu Poprawy Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego.
nie widziałem i już nawet nie chce widzieć.... masakra...
_________________ Gość Witamy na forum ATT http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM POMAGAM TYLKO NA FORUM Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
obecnie:
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
Nie sądzę aby był to pomysł mojego "ulubieńca" Jacusia R. Jacuś wyrywa sobie ostatnie kłaczki z łysinki aby zasilić budżet, a tu taaaaki psikus. Jak pozabierają nam prawko, to kto będzie mandaty płacił? Koszt radarów szybko się nie zwróci. To jest chory i popie.dolo.y kraj.
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Zbroją się jak na wojnę chcą wyeliminować dużo kierowców i przez to osiągnąć mniejszą ilość wypadków. Mniej kierowców to mniej aut na drogach, no i oczywiście mniej wypadków. Niech jeszcze obniżą dopuszczalne prędkości będzie im łatwiej wykonać zamierzony cel !
_________________ Bądzmy ludźmi...w każdej sekundzie życia...
naprawde poczujemy się lepiej.
W tym kraju patrzy się tylko na kasę. Bezpieczeństwo ma sie w dupci. Mniej kierowców, mniej mandatów i mniej sprzedanego paliwa czyli niższy dochód z akcyzy.
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
a ja uwazam,że mniej kierowców nie będzie bo i tak będą jeździć tylko bez prawka, bo można za to dostać najwyżej mandat...
_________________ Gość Witamy na forum ATT http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM POMAGAM TYLKO NA FORUM Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
obecnie:
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
tak jest....
a że wzieli się za to ZNÓW od du** strony...polska
ale coś trzeba zrobić, bo sytuacja na polskich drogach jest tragiczna. Kto dużo jedzi to wie.
kasa będzie, bo pewnie obniżą progi - czyli mandat już od 5km/h powyżej dopuszczalnej prędkości.
- czyli mandat już od 5km/h powyżej dopuszczalnej prędkości.
Ja tam zwolennikiem przyjmowania mandatów to nie jestem, ale za 5km/h to już wyśmiałbym pana w mundurku.
- czyli mandat już od 5km/h powyżej dopuszczalnej prędkości.
Ja tam zwolennikiem przyjmowania mandatów to nie jestem, ale za 5km/h to już wyśmiałbym pana w mundurku.
gdzie niegdzie tak jest, ludzię z tym żyją i jest dużo bezpieczniej.
mandatów na 25euro na 70tce gdzie się jechało 78km/h (korekta 3km/h=5km/h za szybko) w moim życiu niejestem w stanie policzyć.
a w polsce? dwa mandaty po 100zł w ciągu 6lat - bez negocjacji i musiałem prosić o kwitek by nie wzieli se tą kase w łapę. Co za interes.
moim zdanie (skromnym) jeżeli chcą zmniejszyć liczbę wypadków na drogach to niech drogi zrobia z prawdziwego zdarzenia, obwodnice miast itd. Jeżei przez Polskę będziemy śmigać autostradą ( bez ograniczeń do 60km na odcinku 1000km ) to nie będzie tyle wypadków. Bedzie bezpieczniej bo jak ktoś z jednego końca Polski na drugi jedzie wiejskimi drogami to a na autostradzie ma ograniczenie do 60 to gdzieś to musi nadrobić!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum