|
Crash data |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Czw 26 Kwi, 2018 10:40 Crash data
|
|
|
Mam problem z kupnem sterownika airbagu . "Całe" są po 150-200 zł i zero gwarancji ,że sprawne . Można kupić za 30- 60 ale z aut po dzwonkach i po odpaleniu poduszek . Jak mniemam wystąpi crash data , czy można to usunąć jakimś programem , czy tylko stół i ingerencja w elektronikę. Sterownik 8L0 959 655 C lub 1J0 909 601 A. |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 26 Kwi, 2018 12:22
|
|
|
Są programy które robią to po OBD, ale nikt ci tego raczej za free nie zrobi na stole tym bardziej. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 26 Kwi, 2018 15:31
|
|
|
Napiszesz mi nazwę takiego programu.?
[ Dodano: Pią 27 Kwi, 2018 07:45 ]
Dorwałem sterownik z uszkodzonego auta ( padł silnik ) . Temat nieaktualny . |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Czujniki, kody i schematy |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.173, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |