|
|
Jaka wersja MMI |
| Autor |
Wiadomość |
Ozet

Model: A6 c6
Silnik: 2,0 TFSI
Zasilanie: benzyna
Nadwozie: Avant

|
Wysłany: Pon 20 Maj, 2013 14:03 Jaka wersja MMI
|
|
|
Witam
Czy ktoś może mi powiedzieć jakie mam MMI i jaką wersję oprogramowania po załączonym poniżej zdjęciu?
Nie wiem czy to istotne ale w schowku mam odtwarzacz DVD z wejściem na dwie karty SD oraz zmieniarkę płyt CD
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 26 Maj, 2013 21:02
|
|
|
MMI High 3G. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
Ozet

|
Wysłany: Pon 27 Maj, 2013 19:42
|
|
|
Wielkie dzięki:)
I powiem szczerz że nawet jestem zaskoczony bo myślałem że mam 2g
A możesz mi powiedzieć jeszcze czy jest jakaś nowsza wersja oprogramowania od tego co ja mam i czy warto uaktualnić ?
To czego ja bym osobiście potrzebował to nowe mapy o ile są bo czasem się gubi w terenie no i polskie menu.
Proszę o podpowiedź jakie kroki kolejno zrobić aby wgrać mapki i zmienić język menu
Z góry dzięki |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 28 Maj, 2013 22:03
|
|
|
Masz spolszczenie do 3G? Sądzę, że chyba nie. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
 |
Ozet

|
Wysłany: Czw 30 Maj, 2013 21:35
|
|
|
No właśnie nie mam, czy jest możliwość żeby jakoś ściągnąć wypalić na CD albo wgrac na kartę SD i samemu zainstalować.
Pisałem maila do jednego gościa z Krakowa, powiedział że aktualizacja softu, wgranie nowych map i polskiego menu zrobi mi za 1000 zł. Mówił też, że po wgraniu polskiego menu i tak komendy głosowe będzie trzeba wydawać po angielsku...
Wiadomo nic za darmo ale 1000 hmmm jak dla mnie to trochę dużo. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 05 Cze, 2013 22:55
|
|
|
1000zł za cały pakiet, to i tak nie jest dużo. Polskiego do 3G nikt nie da ci gratis, bo tez nie jest dostępny (za free) w sieci. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » GPS i GSM |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |