I góra ciemna, a wcześniej na radiu concert działał RDS i z tego co wiem to po tych trzech pinach szła komunikacja.
I po zamianie na RNS-D czytałem na forum, że potrzeba tunera TMC i podłączenie przez cany, ludzie tak robili i działało, a mi nie..
A teraz dowiaduje się, że mam licznik jakiś stary, dziwny.. Dziwna sprawa, pogubiłem się w tym już.
Zakupiłem do swojej B6 navigation plus która wyjełem z takiego samego modelu.Na dniach bede podłączał radio zgodnie z instrukcja podana na 1 stronie tylko brakuje mi tunera TMC.
I teraz moje pytanko czy jak dokupie Tuner TMC z innej nawigacji to bedzie on współgrał z moja navi?Czy musze odpowiedni nr dokupic?
Po podłaczeniu prawidłowo wg instrukcji czarnej wtyczki vag.com nie czyta mi radia wogóle.Czy odpowiedzialny jest od tego może przewód w 26 pinowej wtyczce o symbolach RLFS navi service?
Dziekuje Adi za pomoc.Jeszcze zostaje mi przestawienie radia na moj system audio.Po podłaczeniu gra mi sam tył wraz z tuba.Dodam że niemam ani multifunkcji ani telefonu.Na jaki zapis kodu powinienem zmienic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum