|
Przesunięty przez: Pasiak Sro 27 Cze, 2012 17:35 |
A4 B6 1,9 tdi 132ps |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pią 13 Lis, 2009 18:42
|
|
|
Udało mi się po nr vin zdobyć wyposażenie bordowej strzały
model 2005 quattro, 26,07,04, 1,9tdi AVF, rynek Szwajcaria, kubełkowe fotele, trójr. kiera-drzewo, reg.wys. fotela, relingi, wór na narty, grzane fotele, centr. zam. na pilot, automat. ściemniane lustro wewn, el.szybki, 4kurtyny, drewniane dodatki wewn, drewniany lewarek, el. reg. grzane i ściemniające lustro zewn, gniazdo 12v w bagażniku, el. regulacja odcinka lędżwiwego, bi-ksenony, światła do jzdy w dzień, automatyczna i dynamiczna reg. świateł, tempomat, podgrzewane spryskiwacze świateł, aktywny głośnik. Uwaga!!! Radio CONCERT!!! -Bravo Adi!!!
Nadal nie widziałem tego auta bo wczoraj ja nie mogłem, a dziś właściciel. Mam nadzieje, że jutro się uda |
|
|
|
 |
pawcio

Model: C5,B5
Silnik: AWX,AVG
Zasilanie: ON
Nadwozie: avant
Pomógł: 16 razy Wiek: 40 Dołączył: 13 Maj 2009 Wszystkie posty: 1942

Piwa: 48/5 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: Pią 13 Lis, 2009 18:54
|
|
|
zapowiada się ciekawie |
_________________ wiele serc, jedno bicie - tylko AUDI ponad życie
Witam cię Gość
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pią 13 Lis, 2009 19:32
|
|
|
No , no |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
 |
Sergio

Model: B4
Silnik: 2,0 ABK
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Sedan
Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 6 razy Wiek: 52 Dołączył: 12 Maj 2009 Wszystkie posty: 2789

Piwa: 105/75 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Pią 13 Lis, 2009 20:07
|
|
|
Czekamy na nowe cacko na forum
Może wreszcie kupisz to wymarzone |
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pią 13 Lis, 2009 20:21
|
|
|
| rafi a4 napisał/a: | Udało mi się po nr vin zdobyć wyposażenie bordowej strzały
model 2005 quattro, 26,07,04, 1,9tdi AVF, rynek Szwajcaria, kubełkowe fotele, trójr. kiera-drzewo, reg.wys. fotela, relingi, wór na narty, grzane fotele, centr. zam. na pilot, automat. ściemniane lustro wewn, el.szybki, 4kurtyny, drewniane dodatki wewn, drewniany lewarek, el. reg. grzane i ściemniające lustro zewn, gniazdo 12v w bagażniku, el. regulacja odcinka lędżwiwego, bi-ksenony, światła do jzdy w dzień, automatyczna i dynamiczna reg. świateł, tempomat, podgrzewane spryskiwacze świateł, aktywny głośnik. Uwaga!!! Radio CONCERT!!! -Bravo Adi!!!
Nadal nie widziałem tego auta bo wczoraj ja nie mogłem, a dziś właściciel. Mam nadzieje, że jutro się uda |
Już dla samego przeznaczenia (Szwajcaria) jest warta grzechu. 3mam kciuki. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 15 Lis, 2009 16:15
|
|
|
| rafi a4 napisał/a: | Więc bordowa strzała przed korektą miała przejechane 417tys. km. |
No pięknie. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pon 30 Lis, 2009 22:38
|
|
|
Fakt , cena niczego sobie............ale rafi a4, Ja tu nic nie widzę ,może ktoś inny coś dopatrzy , w/g mnie może być zgodnie z opisem , szcerze , nie wiem , czy nie warto dowiedzieć się więcej o tym egzemplarzu i się zakręcić koło niego , chyba najciekawsze , z tych co patrzyliśmy ................tylko cena............. |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
| Ostatnio zmieniony przez roger110 Pon 30 Lis, 2009 22:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 01 Gru, 2009 19:55
|
|
|
cześć kolego ogólnie to nic takiego nie widać oprócz malowanych spodów auta tzn zderzaki i listwy z progami |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 14 Kwi, 2010 22:49
|
|
|
Przebieg ponad 300tys. Patrz przyciski klimatronika, gałka biegów, niestety nie widać lewej str kiery. Zobacz w jakim stanie są jego siedzenia /obżydliwe plamy/, bleee
Jak dla mnie, to brak w środku chrom pakietu, alcantry, navi+, bose, nie ta kierownica i drążek zmiany biegów.
Z zewnątrz. Brak zenonów.
Wielki plus za quattro
To tyle
[ Dodano: Sob 08 Maj, 2010 21:24 ]
Tak sobie drąże temat, mojego wymarzonego...
Ostatnio w pogaduchach, była super B6 za 46tys, ale z 2003r i to mnie troszke bolało...
We wtorek byłem oglądać to...
http://otomoto.pl/audi-a4...-C12931200.html
moje wrażenia...
auto przepiękne, /prawda jest taka, że nigdy wcześniej nie siedziałem w audi z ciemną podsufitką i przyciemnionymi szybami - super efekt dzień -jasno, a w środku cima!!!!!
wypas super, ale do rzeczy...
auto nie 'bite', przebieg, nie cofany.
Pewnie zastanawiacie się dlaczego go nie kupiłem....
Nie chce 3-letniego auta w którym;
-podłokietnik jest połamany
-popielniczka spalona, albo połamana
-uchwytu na napoje, nie było można otworzyć, bo był tak zawalony syfem, że dopiero po wielu próbach otworzyłem i prawda wyszła na jaw
-airbag kierowcy mi się nie podobał
-gril połamany /pewnie drobna stłuczka, ale drażni/
-alusy tragedia /gorsze niż moje 13-letnie/
-opony z 2003r!!!!!!!
-już teraz nie pamiętam więcej grzechów, ale gdyby nie mój szwagier to pewnie auto bym kupił, tylko powiedział mi jedno...
to jest 3 letnie auto i takie zniszczenia..., więc poprzedni właściciel, absolutnie nie dbał o jego stan.
Wkurzony przyznałem mu racje.
Jeżeli się myle, to piszcie /może jeszcze jest to auto do wzięcia
/to chyba najdłuższy post na ATT
[ Dodano: Sob 08 Maj, 2010 21:43 ]
dodam jeszcze, że sprzedawca, był totalnym maślakiem, pytałem go 3 razy, co jest nie tak z tym autem a on non stop mówił, że igła, więc szukałem, szukałem i mu odowadniałem, że jest kłamcą, pomijam fakt, że upierał, się, że to s-line a prawda jest taka, że nie był... |
| Ostatnio zmieniony przez rafi a4 Sro 14 Kwi, 2010 22:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sob 08 Maj, 2010 22:59
|
|
|
Rafciu , z opisu wynika ,że faktycznie ktoś zapuścił to auto strasznie. Z drugiej jednak , to wszystko kosmetyka ........ Jeśli mechanicznie jest cacy , to myślę ,że 500- 600 zł i jest jak nowe łącznie z praniem tapicerki . |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Audi A4/S4 |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |