Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
akumulator Audi A6 C6 3,0 TDI
powinieneś zobaczyc aktualne kodowanie w adresie 61, tak czy siak przy wymianie bedziesz musiał sam zakodowac aku, bo jak sam napisałes nie wiesz jaki dokładnie jest...
Witam jak w temacie muszę kupić akumulator do mojego maleństwa, ale nie wiem jaki. Na aku. nie ma żadnych oznaczeń odnośnie jego pojemności oraz prądu rozruchowego. Jaki akumulator kupić i o jakich parametrach. Dziękuję za odpowiedz.
a ja bym sprawdził obecne kodowanie swojego aku, i wtedy bedziesz wiedzial jaki masz
Naczelniczku a jak mam sprawdzić kodowanie na akumulatorze? Druga sprawa jest taka, że chciałbym kupić aku jaki zaleca producent a nie jaki mam włożony chociaż wydaje mi się że jest tam oryginalny.
| WOJTAS napisał/a: |
| Naczelniczku a jak mam sprawdzić kodowanie na akumulatorze? Druga sprawa jest taka, że chciałbym kupić aku jaki zaleca producent a nie jaki mam włożony chociaż wydaje mi się że jest tam oryginalny. |
No tak ale w dalszym Ciągu nie otrzymałem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Jaki akumulator powinien siedzieć w moje A6 C6 3,0 TDI Quattro. Bo zanim dojdę do kodowania to będę musiał mieć nowy
u mnie wszyscy polecają do tego modelu 95 mAh /800 rozruchu
Wszystko zależy od wyposażenia. Pojemność akku masz zaznaczoną na wlepce z wyposażeniem (bagażnik)
A tak na dobrą sprawę to jaki budżet posiadasz na ten cel,na zakup akumlatora? Bo wtedy też łatwiej będzie cokolwiek doradzić w tej kwestii.
Odpowiedz do tematu