|
Przesunięty przez: Pasiak Sro 27 Cze, 2012 17:12 |
Pomoc w wyborze Audi A4/A6 2002 r. |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Sro 16 Lis, 2011 11:17 Pomoc w wyborze Audi A4/A6 2002 r.
|
|
|
Witam, powoli rozglądam się za zakupem A6
także proszę o ocenę tych aut:
Audi A6 2,5 TDI 180 KM TIPTRONIC
AUDI A6 KOMBI *OKAZJA* GORĄCO POLECAM
W audi jechałem w życiu jedynie jako pasażer, nigdy nie miałem styczności z szyberdachem(podobno mogą być problemy).
Czy ceny są normalne? |
| Ostatnio zmieniony przez Manifestus Pią 18 Lis, 2011 09:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 16 Lis, 2011 12:19
|
|
|
I jedna i druga "pełna dyskwalifikacja" |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 16 Lis, 2011 18:21
|
|
|
Można wiedzieć dlaczego? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 16 Lis, 2011 18:56
|
|
|
| Manifestus napisał/a: | | Można wiedzieć dlaczego? |
Można. Ktoś się nie postarał przy pasowaniu blacharki. Jest jeszcze klika drobiazgów takich jak źle dobrany lakier. Mi bynajmniej się nie podobają. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 16 Lis, 2011 22:05
|
|
|
Ewentualnie Avant. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 16 Lis, 2011 22:46
|
|
|
Pierwsze Audi odpada z powodu skrzyni biegów czy ceny? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 16 Lis, 2011 22:50
|
|
|
| Manifestus napisał/a: | | Pierwsze Audi odpada z powodu skrzyni biegów czy ceny? |
Z powodu malowanego przodu i przewiniętego licznika. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 16 Lis, 2011 23:27
|
|
|
Pańska wiedza i spostrzegawczość jest godna podziwu.
Mam jeszcze dwa ostatnie, w przeciwnym razie trochę zaczekam z zakupem / oglądnięciem auta
Audi A6
Audi A6 C5 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 17 Lis, 2011 00:04
|
|
|
Trzecia możliwie wiarygodna, ale fotki nie są przejrzyste. Pierwsza co najmniej 100tkm przewinięta w dół i została dołożona Nawi. Druga... malowana i albo jeździł nią jakiś brudas, albo ma z 400tkm |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 17 Lis, 2011 08:41
|
|
|
Zastanawiające jest to, że większość aut z 2002 posiada przebieg dokładnie 174 tys. Jedno miało nawet 108 tys.
Nie jestem uparty na te A6, wcześniej myślałem o A4, a koro A6 trudno dostać w mojej cenie...
http://otomoto.pl/audi-a4...-C21380722.html |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Audi A4/S4 |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |