|
Audi S3 prośba o opinie |
Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
 |
pawcio

Model: C5,B5
Silnik: AWX,AVG
Zasilanie: ON
Nadwozie: avant
Pomógł: 16 razy Wiek: 39 Dołączył: 13 Maj 2009 Wszystkie posty: 1942

Piwa: 48/5 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: Czw 04 Kwi, 2013 20:59
|
|
|
Więc tak:
w pierwszym linku zderzak na pewno mieniany, i nie bardzo dobrany lakier, tylny też mi się nie podoba, reszta wygląda dość dobrze, tylko prawe drzwi jakoś tak chyba mają lekko inny odcień, przebieg jakoś tak troszkę mały
drugi link, szczelina między grillem a maską dość duże, drzwi kierowcy i pasażera według mnie mają inne odcienie, przebieg już trochę bardziej prawdziwy
trzeci link, wygląda na zmieniany zderzak z przodu, jak na francuza to chyba mało zmęczony, bo jak wiadomo że francuz to brudas
ostatnia opcja, przebieg strasznie niski i śmierdzi z daleka, lampy MADE IN CHINA, kierownica zmieniana, fotel kierowcy po prawej stronie ma brudne siedzisko |
_________________ wiele serc, jedno bicie - tylko AUDI ponad życie
Witam cię Gość
 |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Czw 04 Kwi, 2013 21:21
|
|
|
Dziękuje za szybki zobrazowanie sprawy. Wiadome na lakierze sie nie jeździ. Ale z racji ze jest to niemiec to rdze nie powinna wychodzic w przeciwiństwie do japończyków. Wiec mogło coś sie dziać. Szukam czegoś wygodniejszego niz prelude bo szczerze mówiąc mam juz dosc auta w którym nie da sie wygodnie objechac nad morze |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Audi A3/S3 |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.89, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |