|
Przesunięty przez: Pasiak Sro 27 Cze, 2012 15:12 |
audi a3 czy a4 |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Sro 06 Cze, 2012 13:06 audi a3 czy a4
|
|
|
Witam wszystkich . Od jakiegoś czasu mam dylemat ponieważ chciałbym kupić audi tylko nie wiem jeszcze które czy a3 5 drzwiowei(2001-2003 rok) czy a4 b5(2000-2001) oczywiście tdi Wiem że w a4 jest wiecej miejsca ale a3 ma trwalsze zawieszenie .Autem bede smigać również za granice .które z tych aut waszym zdaniem bedzie lepiej sie prowadzić przy dużych predkosciach i które jest lepiej wyciszone .Auto bede sprowadzać z holandii mam do wydanie 4.5 tyś euro. Z góry dziekuje za pomoc. |
|
|
|
|
 |
Gwidi
Cygaro driver

Model: C3/C3
Silnik: AAR/NF
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Sedan/Avant
Pomógł: 4 razy Wiek: 42 Dołączył: 06 Wrz 2010 Wszystkie posty: 422

Piwa: 14/1 Skąd: Szczecinek
|
Wysłany: Sro 06 Cze, 2012 18:37
|
|
|
Cześć,
Moim skromnym zdaniem to A4 lepiej się spisze, ponieważ jest pakowniejsze (chociaż i tak ciasne), lepiej będzie się prowadzić, łatwiej znaleźć dobrze wyposażoną wersję ... jeżeli chodzi o wyciszenie to Ci nie powiem, bo A4 jeździłem klekotem (ale nie męczył mnie dźwięk silnika), a A3 benzyną - rozumiem że A4 z silnikiem 1,9TDI
Przy okazji zapraszamy do Działu Powitań |
_________________ Pozdrawiam Cię Gość
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sro 06 Cze, 2012 20:18
|
|
|
w gre wchodzi tylko tdi no a4 troche wieksze jest ale o wielkość mi nie chodzi tylko o prowadzenie i komfort przy dużej predkości
[ Dodano: Czw 07 Cze, 2012 11:23 ]
a co sądzicie o silniku PD ajm montowanym w a4 b5 jak z jego trwałością oczywiście wymaga lania dobrej jakości paliwa np coś takiego moge przyprowadzić Audi A4 http://auto.marktplaats.n...00.html?return= co sądzicie |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Audi A3/S3 |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.89, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |