|
Co sądzicie ? |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Nie 28 Sty, 2018 22:18 Co sądzicie ?
|
|
|
Witam . Starych i nowych znajomych , nie było mnie kupę czasu ........... cóż sorki ...... nic więcej nie mogę napisać .
Mam prośbę do Was , rzucie okiem i napiszcie co myślicie . Wdziałem na żywo blacha zdrowa silnik pracuje ok .
Daję link.
https://www.otomoto.pl/of...=olx#xtor=SEC-8 |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 2018 09:58 Re: Co sądzicie ?
|
|
|
roger110 napisał/a: | nie było mnie kupę czasu ........... |
Mało powiedziane
Według mnie do spasowania jest cały przód. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 2018 10:08
|
|
|
Właśnie ten przód mi się nie podoba. |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 2018 10:19
|
|
|
Kwestia kosmetyki. Jeżeli rdza go nie w...a to jest Oki. Progi, podłużnice, zawieszenie to jest ważne. Czyli kupić i nie inwestować. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 2018 10:34
|
|
|
Oglądałem ją blacharsko jest zdrowiutka . Jak piszesz progi , podłoga , drzwi , wszystko jest zdrowiutkie . Podczas jazdy nic nie , stuka , nie puka , przy hamowaniu nie ściąga . Generalnie jest naprawdę ok . Tylko ten przód , zastanawia mnie czy nie była walona . Przednia szyba wymieniona , ale nie widać żeby poduchy wywaliły... |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 2018 11:13
|
|
|
Przednia szyba nie ma sie co sugerowac do konca zawsze mogła byc wymieniona z powodu kamyszka odprysku |
_________________ Niech bedzie pochwalony naped QUATTRO
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 2018 11:18
|
|
|
Wsumie jasiek w kierownicy wyglada swiezo ten lakier na przodzie tez no chyba ze to winna padajaca innego kata swiatla pokrowiec na kierownicy tez swiadczy ze jest pewnie lysa przelacznik od swiatel sie tak szybko nie weycieral w wersjach przedliftowych pewnie przebieg jest nie ten jak w 90% aut w pl z drugiej strony to tylko kwestie klosmetyczne wazne zeby bylo mechanicznie oki z taka kosmetyka mozna jezdzic |
Szóstego dnia Bóg stworzył silnik diesla tak się uradował tą doskonałością że siódmego dnia stworzył do niego Audi . |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 2018 11:43
|
|
|
Jest jeszcze jedna ale 1.6 . Jakoś mi ten silnik nie leży
https://www.olx.pl/oferta...html#7b24db0568 |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 2018 13:46
|
|
|
Z 1,8 jest mniej problemów, ale ta 1,6 wygląda jakby lepiej... |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 2018 14:43
|
|
|
Zgadza sie za 1.6 te same oplatyspalanie praktycznie te same ale mocy wiecej i to o 25ps a to juz jest roznica tez mi sie wydaje ze ta niebieska lepiej utrzymana ale ten motor |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 2018 15:56
|
|
|
roger110 napisał/a: | nie było mnie kupę czasu | miło znowu widzieć ja bym brał tę 1.8 ma na pewno więcej najechane i widac,że jest optycznie bardziej zuzyta,ale ten komis ma dobrą opinię i możesz wynegocjować pisemną gwarancję na np. 3 miechy, z reszta to auto ma już swoje lata i jeśli tak jak napisał Adi nie będzie pognite to i tak zawsze cos wyskoczy do roboty, nie ma bata |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
obecnie:
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 29 Sty, 2018 23:26
|
|
|
https://www.olx.pl/oferta...D5-IDrjvAb.html
A ta , Jak to TDI ? |
|
|
|
|
|
elmek13
Wariat jakich mało
Model: Q7
Silnik: BUG
Zasilanie: Diesel
Nadwozie: SUV
Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 03 Lis 2009 Wszystkie posty: 1008
Piwa: 44/14 Skąd: z Elemelkowa
|
Wysłany: Wto 30 Sty, 2018 10:08
|
|
|
Moja kobita ma 1.8 z gazem i nie ma żadnych problemów.
Gdzieś ty się podziewał? Jak cię nie było ! |
_________________ Logistyk, oraz główny maruda w Burbo Team
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto 30 Sty, 2018 12:38
|
|
|
elmek13 napisał/a: | Gdzieś ty się podziewał? Jak cię nie było ! |
A tu i tam i dużo by pisać
[ Dodano: Nie 18 Lut, 2018 16:32 ]
No to zakupiona https://www.olx.pl/oferta...html#16fabf2fec
Lampy z tyłu już zmienione na polift
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Audi A3/S3 |
|
[ Twoje IP to: 3.239.76.211, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |