|
Przesunięty przez: Pasiak Sro 27 Cze, 2012 17:38 |
a6 2.7 biturbo lub 3.0 |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Nie 22 Lis, 2009 12:20
|
|
|
a jeszcze mi powiedzcie bo w ogloszeniu wyczytalem ze on ma niby 285koni czy byly takie wersje b jak narazie wyczytalem 250 konne czy mogla by byc jakas modyfikacja czy taki byl a vin to skad moge wziasc tego auta ?? osoba powinna podac |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 22 Lis, 2009 12:25
|
|
|
vin to nr nadwozia , czyli z dowodu lub z karty pojazdu , z tego co wiem od Adi`ego ,jak są turbiny , to modyfikacja jak najbardziej możliwa , ale ,może grzebane było na kolektorach , czy w wydechu i tez trochę kucy dojdzie ,ale raczej , na moje oko, tak napisał , bo gówno się zna |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 22 Lis, 2009 12:27
|
|
|
| TMJ napisał/a: | | a jeszcze mi powiedzcie bo w ogloszeniu wyczytalem ze on ma niby 285koni czy byly takie wersje b jak narazie wyczytalem 250 konne czy mogla by byc jakas modyfikacja czy taki byl a vin to skad moge wziasc tego auta ?? osoba powinna podac |
Jak dla mnie modyfikowana była zawartość sterownika silnika. Oryginał to 230KM.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 22 Lis, 2009 12:28
|
|
|
Czyli facet nie wie tak naprawde co sprzedaje?? no czym wiecej ogladam to coraz wieksze jakies watpliwosci mam co do tego auta a powiedzcie mi w nim jest radio (concerto??) chodzi czy da rady to wymienic na navi plus?? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 22 Lis, 2009 12:33
|
|
|
| TMJ napisał/a: | | Czyli facet nie wie tak naprawde co sprzedaje?? no czym wiecej ogladam to coraz wieksze jakies watpliwosci mam co do tego auta a powiedzcie mi w nim jest radio (concerto??) chodzi czy da rady to wymienic na navi plus?? |
Da radę, ale po co? W tym modelu masz BOSE i nagłośnienie jest zrobione pod względem jakości dźwięku, ale możliwość taka jest. Skoro ja upchałem Navi+ do C3, to do C5 wejdzie tym bardziej. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 22 Lis, 2009 12:38
|
|
|
Ja sie nie dopatrzyłem , zresztą jak juz napisałem , w/g mnie najciekawszy z tych co pokazałeś |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 22 Lis, 2009 12:42
|
|
|
Aha czyli mozna sie nim zainteresowac ogolnie to jedno mnie ciekawi czy te wszystko chromy na nadwoziu to jakis dodatek wlasciciela czy poprostu to takie seryjne |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 22 Lis, 2009 12:45
|
|
|
| TMJ napisał/a: | a ogolnie powiedzcie jak po zdjeciach widzicie czy blacha ok nic nie odstaje |
O to chodzi, że te foty nie są na tyle czytelne aby coś konkretnego powiedzieć o blacharce, ale są na tyle czytelne aby stwierdzić, że skoro ma taki przebieg jak pisze, to wnętrze musiało w takim razie być przełożone z Audi o przebiegu przynajmniej 380000km - no chyba, że właściciel to brudas i niechluj. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 22 Lis, 2009 12:46
|
|
|
Chromy mogą byc ori |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 22 Lis, 2009 12:50
|
|
|
No siedzenie kierowcy jest w oplakanym stanie moze poprostu nie dbal o skore jak to czasem bywa choc daje do myslenia o przebiegu auta ok jak jeszcze nic nie znajde przez kilka dni to bede dzwonil u numer vin zbaczymy co o pokaze a ogolnie dziekuje za pomoc pozdrowienia dla was jak bede mial problem bede pisal |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 22 Lis, 2009 12:51
|
|
|
Zwróćcie uwagę na tą część siedziska. Nic nie sugeruję, ale te fotele pokonały ponad 300tkm
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 22 Lis, 2009 12:58
|
|
|
| roger110 napisał/a: | No fakt ...............może Helmut ważył ze 150 kg. i ugniutł |
Raczej nie jest to możliwe. Audi kupione było w polskim salonie. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Audi A6/S6 |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |