heh w domu mam taki klucz sobie zrobiony... tu i tak chciałem zajrzeć pod czape. warto wiedzieć czym sie jezdzi. co do diagnostyki - liczyłem ze coś mi doradzisz bo wydajesz sie byc kompetentnym człowiekiem. szczerze to nie chce mi sie filtrować setek postów w poszukiwaniu ludzi którzy wiedzą o czym piszą...
może po prostu napisz co masz i co mozna tym robić a resztę sobie doczytam. do jakich aut? z audi i vw raczej juz sie nie przesiądę
Odpowiedz do tematu
na poczatek zwykły VAG Ci wystarczy, zawsze później możesz zmienic na lepszy sprzet
Odpowiedz do tematu
[quote="Pasiak"]
pod warunkiem,że masz do tego narzedzie... nawet w PL mało kto to posiada .... przynajmniej w moich okolicach...
taki przyrząd łatwo zrobić,wystarczy stara świeca i kawałek mocnego częściowo nagwintowanego pręta.
| jimv8 napisał/a: |
| również uważam że uszczelniacze zaworowe do wymiany.
można je wymienić bez zdejmowania głowicy by nie nabijać kosztów. |
taki przyrząd łatwo zrobić,wystarczy stara świeca i kawałek mocnego częściowo nagwintowanego pręta.
| hubik napisał/a: |
| heh w domu mam taki klucz sobie zrobiony... tu i tak chciałem zajrzeć pod czape. warto wiedzieć czym sie jezdzi. co do diagnostyki - liczyłem ze coś mi doradzisz bo wydajesz sie byc kompetentnym człowiekiem. szczerze to nie chce mi sie filtrować setek postów w poszukiwaniu ludzi którzy wiedzą o czym piszą...
może po prostu napisz co masz i co mozna tym robić a resztę sobie doczytam. do jakich aut? z audi i vw raczej juz sie nie przesiądę |
Odpowiedz do tematu