|
[ audiv6 C4]Czujnik polozenia walu. |
Autor |
Wiadomość |
jarecki01

Model: A6C6
Silnik: CAHA
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: avant

Postawił 1 piw(a) Skąd: Białystok
|
Wysłany: Sob 30 Cze, 2018 17:51
|
|
|
Sorry ale to szukanie igły w stogu siana nie wiedząc nawet z której strony silnika szukać.
Moze jest ktoś kto wie gdzie on sie znajduje w CAHA? |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Nie 01 Lip, 2018 14:53
|
|
|
jarecki01 napisał/a: | Sorry ale to szukanie igły w stogu siana nie wiedząc nawet z której strony silnika szukać.
Moze jest ktoś kto wie gdzie on sie znajduje w CAHA? | nie przesadzajmy, cholodnica EGR nie jest wielkości pudełka zapałek, masz całe zdjęcie podglądowe jak wygląda ,więc odrobina dobrej woli i na pewno znajdziesz |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
obecnie:
Audi A3 Cabrio Stronic
 |
|
|
|
|
 |
jarecki01

Model: A6C6
Silnik: CAHA
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: avant

Postawił 1 piw(a) Skąd: Białystok
|
Wysłany: Pon 02 Lip, 2018 19:06
|
|
|
Gdyby to było tak proste jak po nitce do kłębka to bym nawet nie zadawał takiego pytania. Miałem nadzieję że podpowiedz będzie...jest po lewej stronie przy...czymś ,a nie szukaj po przewodach..heh
Jak bym miał silnik na palecie to ok..poszukam ale nie w aucie gdzie ciężko łapę wsadzić .
Rok temu wymieniałem EGR, świece żarowe ,czujnik ciśnienia doładowania gdzie trza wywalić zderzak i lampę..nie jestem z pierwszej łapanki,ale tego dziada nie mogę namierzyć w tym CAHA. |
Ostatnio zmieniony przez jarecki01 Pon 16 Lip, 2018 12:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 03 Lip, 2018 13:00
|
|
|
jarecki01 napisał/a: | Gdyby to było tak proste jak po nitce do kłębka to bym nawet nie zadawał takiego pytania. Miałem nadzieję że podpowiedz będzie...jest po lewej stronie przy...czymś ,a nie szukaj po przewodach..heh
Jak bym miał silnik na palecie to ok..poszukam ale nie w aucie gdzie ciężko łapę wsadzić .
Rok temu wymieniałem EGR, świece żarowe ,czujnik ciśnienia doładowania gdzie trza wywalić zderzak i lampę..nie jestem z pierwszej łapanki,ale tego dziada nie mogę namierzyć w tym CAHA.
Za 3 dni jadę do PL Trójmiasto to pewnie znajdę kogoś kumatego w audi . | może faktycznie lepiej poszukać kogoś "bardziej kumatego" kto znajdzie chłodnicę EGR, skoro cięzko Ci ja namierzyć to lepiej się za to nie brać pozdr |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
obecnie:
Audi A3 Cabrio Stronic
 |
|
|
|
|
 |
|
Wysłany: Wto 03 Lip, 2018 18:31
|
|
|
jarecki01 napisał/a: | Gdyby to było tak proste jak po nitce do kłębka to bym nawet nie zadawał takiego pytania. Miałem nadzieję że podpowiedz będzie...jest po lewej stronie przy...czymś . |
Widzisz mi namierzenie tego zaworka zajęło 15s. Wystarczy podnieść maskę silnika i przypatrzeć się dokładnie. Zawór jest z przodu silnia przed wentylatorem. I wcale nie jest tam tak ciasno rękę można włożyć. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elementy silnika |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.173, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |