Potrzebny sumienny lakiernik
Autor
Wiadomość
eleszet
..................
Model: A8 D3
Silnik: 4.2 BFM
Zasilanie: PB & LPG
Nadwozie: Limousine
Pomógł: 31 razy Dołączył: 31 Paź 2012Wszystkie posty: 1655 Piwa: 79 /18 Skąd: Dolny Śląśk
Wysłany: Sro 18 Cze, 2014 08:47 Potrzebny sumienny lakiernik
Czy ktoś z Was zajmuje się lakiernictwem i mieszka w kotlinie Kłodzkiej?
_________________ Nie musisz dziękować - wystarczy kliknąć: "piwo" oraz "pomógł"
wszystko się da to tylko kwestia uporu...
Astaroth
mystic darkness
Model: B4
Silnik: 1,9 TD AAZ
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: sedan
Zaproszone osoby: 3
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 11 Maj 2009Wszystkie posty: 1630 Piwa: 205 /545 Skąd: lódzkie
Wysłany: Sro 18 Cze, 2014 12:20
heh, ja mam kolege co się znamy od dziecka, ma zakład, uczciwy, sumienny i ładnie robi... ale pod Łodzią
Pomógł: 31 razy Dołączył: 31 Paź 2012Wszystkie posty: 1655 Piwa: 79 /18 Skąd: Dolny Śląśk
Wysłany: Sro 18 Cze, 2014 13:56
No właśnie Pod Łodzią ostatni raz byłem jak pomagałem koledze naprawić łódkę P
_________________ Nie musisz dziękować - wystarczy kliknąć: "piwo" oraz "pomógł"
Jimy_GM
Model: A6 C5
Silnik: 2,5 BAU
Zasilanie: disel
Nadwozie: sedan
Wiek: 38 Dołączył: 07 Sty 2012Wszystkie posty: 127 Postawił 1 piw(a) Skąd: Rożnów (Nowy Sącz)
Wysłany: Pon 18 Kwi, 2016 22:11 Re: Potrzebny sumienny lakiernik
eleszet napisał/a: Czy ktoś z Was zajmuje się lakiernictwem i mieszka w kotlinie Kłodzkiej?
Znalazłeś ? Też zaczynam szukać, obecnie siedzę w Lesznie ale jakbym miał oddać do swoich rodzinnych okolic Kotliny Kłodzkiej byłoby lepiej.
eleszet
..................
Wysłany: Sro 20 Kwi, 2016 08:09
Szukałem blisko siebie ale ostatecznie zdecydowałem zrobić ponad 200km do kuzyna który się tym zajmuje. Nie ma co prawda komory itd ale stara się i robi to dobrze.
Tutaj zamieściłem foto już po lakierowaniu i po polerce.
http://www.audi-tech-team...10,75.htm#67667
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumNie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
Losowe tematy » Blacharstwo i lakiernictwo
[ Twoje IP to: 3.226.122.122, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy.