|
Przesunięty przez: Sergio Wto 21 Lut, 2012 20:16 |
OSZUST Z OŚWIĘCIMIA JEST U WAS!!!!!! |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012 16:25 OSZUST Z OŚWIĘCIMIA JEST U WAS!!!!!!
|
|
|
SIEMA> SORY ZE CAPSLOOCK I ŻE W OGÓLE WPADŁEM< ALE NIE WYWALAJCIE TEMATU ZA CAPSA BO BARDZO WAŻNY I MOŻE UCHRONIĆ KILKU WASZYCH USERÓW PRZED OSZUSTWEM!!!
USER llois - PEWNIE ADMIN, CZY KTOŚ, PEWNIE W... MI TEM TEMAT, G... MNIE TO OBCHODZI TO OSZUST!
http://hyundaiklub.pl/viewtopic.php?p=9437#9437
LINK DO TEMATU GDZIE NASZ OSZUKAŁ.
mNIE OSZUKAŁ NA 500 ZŁ, a OGÓLIE WSZYSTKICH NA DOŚĆ SPORĄ KWOTĘ, ZGŁĄSZAJĄ SIĘ KOLEJNE OSOBY, ALE POLICJA NIC Z TYM NIE ROBI. NIE DAJCIE SIE NABRAĆ!!!!
JEGO NICK Z NASZEGO FORUM TO SANTI. SANTUNIU NAPISZ OD MNIE NA GG PROSZĘ, . I SPODZIEWAJ SIE MNIE NIE DŁUGO. |
|
|
|
|
|
 |
Fotis1985

Model: C5
Silnik: 1.9 TDI
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: Avant

|
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012 17:59
|
|
|
potwierdzam. Zostałem oszukany. Jestem użytkownikiem tego forum. Kupilem u tego użytkownika radio rns-e i jak wiadomo nie otrzymałem. Dobrze, że transakcję zrobiłem przez allegro. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 22 Lut, 2012 16:54
|
|
|
Panowie i panie
Trzeba po prostu uważać, sam ostatnio poszukiwałem pewnej części, pisze do mnie koleś że ma coś czego szukam, chce pisać przez sms-y bo jak mówi padł mu głośnik, proponuje mi za część 200 pln ( wartość rynkowa min 1500 zł ), chce zdjęcie mówi, że nie ma tu ale może wysłać po przelaniu na konto kasy, a jak coś nie tak kasę odeśle, mówię że chce luknąć osobiście bo mówi że mieszka nie daleko i po tym smsie kolo znika.
W tym samym czasie ktoś pisze na GG ( dzwoni do mnie żona z info ) też ma dla mnie fanta którego szukam że niby ma ale gdzieś w garażu i nie może zrobić foto ale może wysłać po przelaniu na konto.... ( stała śpiewka). Żona pyta skąd jest pisze że z Białegostoku, żona na to że w takim razie kolega podjedzie obejrzy/kupi, no i ślad się urywa.
Wystarczy odrobina czujności, cena proponowana jest zdecydowanie atrakcyjna co usypia naszą czujność bo wierzymy że trafiliśmy na okazję, a wystarczy poprosić o paczkę za pobraniem jeśli uważamy że coś tu nie ładnie pachnie....
To nie pierwsze forum na którym poruszany jest ten temat i zapewne nie ostatnie.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
 |
Astaroth
mystic darkness

Model: B3
Silnik: CY
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: sedan
Zaproszone osoby: 3
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 11 Maj 2009 Wszystkie posty: 761

Piwa: 85/178 Skąd: lódzkie
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
[ Twoje IP to: 38.107.179.207, używasz: CCBot/1.0 (+http://www.commoncrawl.org/bot.html) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |