Wysłany: Wto 21 Lut, 2012 16:25 OSZUST Z OŚWIĘCIMIA JEST U WAS!!!!!!
SIEMA> SORY ZE CAPSLOOCK I ŻE W OGÓLE WPADŁEM< ALE NIE WYWALAJCIE TEMATU ZA CAPSA BO BARDZO WAŻNY I MOŻE UCHRONIĆ KILKU WASZYCH USERÓW PRZED OSZUSTWEM!!!
USER llois - PEWNIE ADMIN, CZY KTOŚ, PEWNIE W... MI TEM TEMAT, G... MNIE TO OBCHODZI TO OSZUST!
mNIE OSZUKAŁ NA 500 ZŁ, a OGÓLIE WSZYSTKICH NA DOŚĆ SPORĄ KWOTĘ, ZGŁĄSZAJĄ SIĘ KOLEJNE OSOBY, ALE POLICJA NIC Z TYM NIE ROBI. NIE DAJCIE SIE NABRAĆ!!!!
JEGO NICK Z NASZEGO FORUM TO SANTI. SANTUNIU NAPISZ OD MNIE NA GG PROSZĘ, . I SPODZIEWAJ SIE MNIE NIE DŁUGO.
potwierdzam. Zostałem oszukany. Jestem użytkownikiem tego forum. Kupilem u tego użytkownika radio rns-e i jak wiadomo nie otrzymałem. Dobrze, że transakcję zrobiłem przez allegro.
Panowie i panie
Trzeba po prostu uważać, sam ostatnio poszukiwałem pewnej części, pisze do mnie koleś że ma coś czego szukam, chce pisać przez sms-y bo jak mówi padł mu głośnik, proponuje mi za część 200 pln ( wartość rynkowa min 1500 zł ), chce zdjęcie mówi, że nie ma tu ale może wysłać po przelaniu na konto kasy, a jak coś nie tak kasę odeśle, mówię że chce luknąć osobiście bo mówi że mieszka nie daleko i po tym smsie kolo znika.
W tym samym czasie ktoś pisze na GG ( dzwoni do mnie żona z info ) też ma dla mnie fanta którego szukam że niby ma ale gdzieś w garażu i nie może zrobić foto ale może wysłać po przelaniu na konto.... ( stała śpiewka). Żona pyta skąd jest pisze że z Białegostoku, żona na to że w takim razie kolega podjedzie obejrzy/kupi, no i ślad się urywa.
Wystarczy odrobina czujności, cena proponowana jest zdecydowanie atrakcyjna co usypia naszą czujność bo wierzymy że trafiliśmy na okazję, a wystarczy poprosić o paczkę za pobraniem jeśli uważamy że coś tu nie ładnie pachnie....
To nie pierwsze forum na którym poruszany jest ten temat i zapewne nie ostatnie.
potwierdzam. Zostałem oszukany. Jestem użytkownikiem tego forum. Kupilem u tego użytkownika radio rns-e i jak wiadomo nie otrzymałem. Dobrze, że transakcję zrobiłem przez allegro.
szczerzecie w nieszcześciu ale dobrze tak ci się udało
szczerzecie w nieszcześciu ale dobrze tak ci się udało
9 lat ale w końcu ktoś odpowiedział
_________________ Gość Witamy na forum ATT http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM POMAGAM TYLKO NA FORUM Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
obecnie:
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum