|
|
[A6 C4] Głośniki wysoko-tonowe NOKIA podłączenie |
| Autor |
Wiadomość |
homerus

Model: A6
Silnik: 2.5 AEL
Zasilanie: DIESEL
Nadwozie: Avant

Postawił 1 piw(a) Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Nie 09 Wrz, 2012 20:17 [A6 C4] Głośniki wysoko-tonowe NOKIA podłączenie
|
|
|
Witam
Jeszcze z jedną rzeczą się borykam. Mianowicie pozostało mi tylko podłączenie głośników wysoko tonowych w tylnych drzwiach . Sytuacja taka jak poprzednio poucinane kable.
Gdzie jest + a gdzie - w głośniczku którego zdjęcie załączyłem, oraz tam jeszcze jeszcze chyba idzie jakiś kondensator. Na jaki kabel trzeba do przylutować.
|
| Ostatnio zmieniony przez homerus Nie 09 Wrz, 2012 22:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 09 Wrz, 2012 22:07
|
|
|
Umieść fotkę gdzieś indziej, bo nie mogę jej powiększyć. Fotosik jest do bani. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
homerus

|
Wysłany: Nie 09 Wrz, 2012 22:44
|
|
|
Rzeczywiście nie sprawdziłem czy link dobrze lata, ale już raczej powinno być dobrze. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Nie 09 Wrz, 2012 23:25
|
|
|
W tym głośniku faktycznie ciężko stwierdzić polaryzację. Weź do ręki baterię 1,5V i podłącz ją do zacisków. Jeżeli membrana wychyli się do góry, to zacisk plusowy podłączony będzie do plusa baterii. Jeżeli schowa się w dół, to zacisk plusowy podłączony będzie do minusa baterii. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
homerus

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Car Audio |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |