Odpowiedz do tematu
Możesz podać więcej szczegółów? Co, gdzie i do czego?
Odpowiedz do tematu
To jest standardowy box z głośnikami Nokia. Głośniki Bose wymiarowo pasują również w miejsce Nokii. Wzmacniacz można zastosować np z A8 D2.
W końcu dobrałem się do boczka drzwi, mam takie tuby:
Więc coś w nie wsadzę. Zdecydowałem się na montowanie nowoczesnego audio, wzmacniacz + oryginalne miejsca na głośniki + nowe głośniki. Może jeszcze wrzucę tweetery na słupki, albo na te czarne plastiki w rogu przednich szyb, ale to jeszcze nie wiem.
Więc coś w nie wsadzę. Zdecydowałem się na montowanie nowoczesnego audio, wzmacniacz + oryginalne miejsca na głośniki + nowe głośniki. Może jeszcze wrzucę tweetery na słupki, albo na te czarne plastiki w rogu przednich szyb, ale to jeszcze nie wiem.
Podłącze się do tematu.
Czy ktoś wie jak podłaczyć oryginalną wiązke bose do a4 b5 avant z radiem Symphony? Została mi jedna kostka z kablem zasilającym i pogubiłem się w tym przepięciach. Widzę, że taki sam kabel idzie orginalnie od radia do bezpiecznika 37

Czy ktoś wie jak podłaczyć oryginalną wiązke bose do a4 b5 avant z radiem Symphony? Została mi jedna kostka z kablem zasilającym i pogubiłem się w tym przepięciach. Widzę, że taki sam kabel idzie orginalnie od radia do bezpiecznika 37

Z dwóch wtyczek musisz zrobić jedną i wpiąć w oryginalne miejsce.
| Adi202 napisał/a: |
| Z dwóch wtyczek musisz zrobić jedną i wpiąć w oryginalne miejsce. |
Możesz podać więcej szczegółów? Co, gdzie i do czego?
Przepiąć przewody z wtyczki wiązki Bose do wtyczki radia (w te same miejsca) Przewody które się powielają połączyć z istniejącymi.
P.S. Porpraw swój profil (rok modelowy)
P.S. Porpraw swój profil (rok modelowy)
Dzięki, będe działał!
[ Dodano: Nie 05 Cze, 2016 00:34 ]
Panowie zaraz się poddam
Wszystko pociągnięte, schowane elegancko itp. Niestety radio w ogole nie odpala.
Do podłączenia zostala jedna kostka, ta w tunelu środkowym, której cześć idzie w strone podszybia (czarno-rózowa). Niestety ulozenie i ilosc kabli jest inna niz w nowej wiązce BOSE. Może mi ktoś łopatologicznie powiedziec jaki kabel z nowej wiązki mam gdzie podlączyć?
czy mam dokladać tam brązową mase, skoro jedna idzie bezpośrednio do radia?
[ Dodano: Nie 05 Cze, 2016 00:34 ]
Panowie zaraz się poddam
Wszystko pociągnięte, schowane elegancko itp. Niestety radio w ogole nie odpala.
Do podłączenia zostala jedna kostka, ta w tunelu środkowym, której cześć idzie w strone podszybia (czarno-rózowa). Niestety ulozenie i ilosc kabli jest inna niz w nowej wiązce BOSE. Może mi ktoś łopatologicznie powiedziec jaki kabel z nowej wiązki mam gdzie podlączyć?
czy mam dokladać tam brązową mase, skoro jedna idzie bezpośrednio do radia?
Odpowiedz do tematu