|
|
[Audi A3 8L]Czy były montowane fabrycznie subwoofery? |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Czw 28 Maj, 2009 23:30 [Audi A3 8L]Czy były montowane fabrycznie subwoofery?
|
|
|
Witam.
Mam może takie głupie zapytanie, ale naprawdę mnie to interesuje. Czy w Audi A3 8L były montowane fabrycznie subwoofery? W Audi 1.6 z roku 1997 którym miałem przyjemność pomykać, podobno był wbudowany fabryczny subwoofer i zmieniarka na 5 cd... Czy to samo jest po roku 2000? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 28 Maj, 2009 23:45 Re: Audi A3
|
|
|
| Horny napisał/a: | Witam.
Mam może takie głupie zapytanie, ale naprawdę mnie to interesuje. Czy w Audi A3 8L były montowane fabrycznie subwoofery? W Audi 1.6 z roku 1997 którym miałem przyjemność pomykać, podobno był wbudowany fabryczny subwoofer i zmieniarka na 5 cd... Czy to samo jest po roku 2000? |
Wszystko zależy od wyposażenia. Jeżeli samochód był wypuszczony bez oryginalnego radia, a miał instalację pod radio kupowane w sklepie, to tuba nie była na wyposażeniu.
Dziwi mnie tylko ta zmieniarka na 5 CD- nie spotkałem się z taką.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Moja Stajnia
Audi S6 4,2 Avant
Audi V8 4,2
Audi V8 4,2
Audi A2 1,4 MPI
Autoelektronika Adi naprawa i kodowanie elektroniki samochodowej specjalizacja grupa VAG tel 791541808
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Oofol

Model: Audi
Silnik: AWT
Zasilanie: Pb
Nadwozie: Sedan
Pomógł: 2 razy Wiek: 27 Dołączył: 10 Cze 2009 Wszystkie posty: 93

Piwa: 6/5 Skąd: Karkonosze
|
Wysłany: Sro 10 Cze, 2009 16:45
|
|
|
Były wersje z wooferem. Zarówno w wersji z Audio Bose jak i ze standardowy nagłośnieniem. Wszystko było opcją;) |
_________________ B3 Sedan 1.8 PMo
C5 Sedan 1.8T AWT
C3 Avant 2.0 RT |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
[ Twoje IP to: 38.107.179.209, używasz: CCBot/1.0 (+http://www.commoncrawl.org/bot.html) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |