Jak w temacie, kto waszym zdaniem wygra (ja obstawiam Adamka), jaki styl walki da mu zwycięsdtwo, na co musi uważać waszym zdaniem i takie tam rózne...
_________________ Jestem Audiholikiem i jest mi z tym dobrze...i... jakoś nie chcę się z tego leczyć...
Vorsprung durch Technik-przewaga dzięki technice...
Kliczko ma długie ręce i mocne ciosy, a wytrzymuje też niezłe strzały, jak w walce z Lewisem, tyle wtedy mocnych ciosów złapał i nawet nim nie zachwiało, Adamek nie ma może mocnego ciosu, ale nadrabia zwinnością, jaki by nie był wynik walki i tak zawsze jestem za Polakami w każdej dyscyplinie ( nawet się wczoraj znajomi śmiali jak tylko ja obstawiałem że Polska wygra z Niemcami, mówili że moja wiara dała im te 2 gole )
oczywiście obstawiam naszego zawodnika,już nie mogę doczekac się soboty
_________________ Gość Witamy na forum ATT http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM POMAGAM TYLKO NA FORUM Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
obecnie:
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
Ja powiem tak, chciałbym żeby wygrał Adamek, jestem za nim całym sercem ale...Kliczko to Kliczko, kawał chłopa, szybki i cholernie silny, myslę że wygra Ukrainiec.
Ja również całym sercem jestem z GÓRALEM, ale zimna kalkulacja wskazuje na Kliczkę. Adamek jest zwinny, dobry technicznie ale nie ma uderzenia, które mogłoby powalić Kliczkę. Zazwyczaj jest tak, że jak Adamek kładzie przeciwnika przez nokaut to wcześniej sukcesywnie rozbija go przez kilka rund, a Kliczko na to nie pozwoli i obstawiam, że to on będzie polował.
walka walką ale jest to ie do pomyslenia ,że za to ,żeby oglądnąć walę naszej dumy narodowej i to w polsce trzeba płacić 40 dychy, to jest naprawdę wstyd
_________________ Gość Witamy na forum ATT http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM POMAGAM TYLKO NA FORUM Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
obecnie:
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
walka walką ale jest to ie do pomyslenia ,że za to ,żeby oglądnąć walę naszej dumy narodowej i to w polsce trzeba płacić 40 dychy, to jest naprawdę wstyd
Na "n" RTL nie będzie kodowany i dodatkowo na czas gali zostanie przeniesiony na kanał 109... w "cyfrowym polsacie" może być kodowany RTL ale tylko na satelicie HotBird, więc wystarczy przestawić się na Astre i na niej odbierać RTL...
_________________ Jestem Audiholikiem i jest mi z tym dobrze...i... jakoś nie chcę się z tego leczyć...
Vorsprung durch Technik-przewaga dzięki technice...
Na "n" RTL nie będzie kodowany i dodatkowo na czas gali zostanie przeniesiony na kanał 109... w "cyfrowym polsacie" może być kodowany RTL ale tylko na satelicie HotBird, więc wystarczy przestawić się na Astre i na niej odbierać RTL...
niemiecki RTL z Astry - każdy może go mieć, trzeba tylko bloki reklamowe przetrzymać. Kliczko jest jak góra - nie raz widziałam jego walki i wiem, że większość ma go za ociężałego. Nic bardziej mylnego, gośc może się ruszać jak słoń, ale cios ma jak niedźwiedź - jeden z reguły wystarczy. Zajefajnie byłoby, gdyby Adamek wygrał i trzymam za niego kciuki.
PS. Patrzcie na to pozytywnie - wczoraj Polacy też zdobyli 2 gole, co odebrało mi mowę
_________________ Gość pozdrawiam serdecznie
Samo skur*****stwo na tym świecie.
Skur*****stwo i pogarda.
Ja sądzę, że to tylko kwestia kasy. Boks, to nie sport a biznes.
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum