Powiem szczerze, że nigdy nie ogladałem DTM- w PL TV nie puszczają. Nie znam zasad jakie tam obowiazuja. Jednak fakt że Robert mógłby znów sie ścigac bardzo mnie cieszy. To jego prawdziwa pasja. A fakt, że jest fenomenalnym kierowcą na pewno sprawi, że odniesie sukces- tego mu życze .
Poza tym, znając polskie media, jesli Kubica zadomowi sie w DTM i bedzie sie ścigał, TV w PL bedzie to transmitować. Mam taką nadzieję
Deutsche Tiurenwagen Masters. Mogli by choć sprawdzić poprawność tekstu.
Ja pamiętam czasy Stuck'a i Biela w Audi 80 Competition.
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT. Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Powiem szczerze, że nigdy nie ogladałem DTM- w PL TV nie puszczają. Nie znam zasad jakie tam obowiazuja. Jednak fakt że Robert mógłby znów sie ścigac bardzo mnie cieszy. To jego prawdziwa pasja. A fakt, że jest fenomenalnym kierowcą na pewno sprawi, że odniesie sukces- tego mu życze .
Poza tym, znając polskie media, jesli Kubica zadomowi sie w DTM i bedzie sie ścigał, TV w PL bedzie to transmitować. Mam taką nadzieję
Z najnowszych, półoficjalnych informacji wynika, że Kubica w DTMie jednak nie pojeździ. W Mercedesie zasiądzie znowu Ralf Schumacher... szczerze powiedziawszy wolałabym już Roberta. Nawet u konkurencji. Bo Ralf to na przestrzeni lat się nie popisał.
_________________ Gość pozdrawiam serdecznie
Samo skur*****stwo na tym świecie.
Skur*****stwo i pogarda.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum