|
oswietlenie |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Pią 01 Paź, 2021 14:26 oswietlenie
|
|
|
witam mam znowu problem z swoja niunia mianowicie przestały działać światła mijania (xenon) kupiłem nowe żarniki oraz startery i mimo to nie działają podmieniałem przetwornice z lewej do prawej lampy i nadal nic czy mogły ulec awarii obie przetwornice. podłączyłem kompa vsds i w oświetleniu nie ma żadnych błędów. gdzie szukac przyczyny ? |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 04 Paź, 2021 11:19
|
|
|
Zobacz czy w ogóle dochodzi napięcie do nich, jak oba to może włącznik się sesrał. |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto 05 Paź, 2021 07:30
|
|
|
prąd dochodzi i reszta świateł działa normalnie tylko niema mijania |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto 05 Paź, 2021 12:40
|
|
|
afgan40 napisał/a: | prąd dochodzi i reszta świateł działa normalnie tylko niema mijania |
Gdzie dochodzi , do przetwornic ? Czy do włącznika. |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto 05 Paź, 2021 13:59
|
|
|
Zamiast przetwornicy podłącz żarówkę 55W. Jak zaświeci się pełną jaskrawością, to przetwornica do wymiany. Jeżeli zaświeci się n połową mocy to szukaj w instalacji (masa) |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto 05 Paź, 2021 16:25
|
|
|
założyłem drugie przetwornice i światła zadziałały dziekuje wszystkim za pomoc |
|
|
|
|
|
elmek13
Wariat jakich mało
Model: Q7
Silnik: BUG
Zasilanie: Diesel
Nadwozie: SUV
Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 03 Lis 2009 Wszystkie posty: 1008
Piwa: 44/14 Skąd: z Elemelkowa
|
Wysłany: Czw 07 Paź, 2021 09:50
|
|
|
Nie ma za co. |
_________________ Logistyk, oraz główny maruda w Burbo Team
|
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Pytajnik, czyli zielono mi ;) |
|
[ Twoje IP to: 3.239.76.211, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |