Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Jesli nie beda to przegłuby to moze byc cos w skrzyni
a w jakim stanie gumy z łożyskami mcpersona?
Właśnie przez to łożysko wcześniej były tytułowe problemy. Wymienione nie było, zostało przesmarowane i szmery za pare dni ustały. Natomiast stukało dodatkowo coś innego. Pod przednim siedzeniem jest takie stalowe półkole i tam się znalazła bateria (paluszek) i tak się w środku obijała
Wtedy do reklamacji oddałam dobry sworzeń, dostałam nowy i dalej to samo było. Sworzeń Delphi nie jest aż tak beznadziejny jak za tą cene.
A teraz coś inaczej rzęzi przez dłuższą chwile. Jutro jade do mechanika, zobaczymy co wymyśli.
A teraz coś inaczej rzęzi przez dłuższą chwile. Jutro jade do mechanika, zobaczymy co wymyśli.
Ok to czekamy na diagnoze meczanika
witam
Chcialbym odswiezyc moj problem,pytalem wczesniej ale nikt nie odpowiedzial mi co jak to najlepiej rozwiazac?Inni mowia ze regenerowac inni wymienic na calkiem nowa,lub po regeneracji?
Zaznaczam ze moje wspomaganie jest calkowicie elektryczne.Zadnego smarowania
----------
Problem jest taki ze przy skrecaniu czy w lewo czy w prawo slychac lekkie buczenie.
Nawet jesli jestem na rondzie i nagle przyspiesze tez slychac lekko.
Slyszalem ze cala maglownica nie jest naprawialna,tzn.nie ma co naprawiac lub ingerowac w nia.Ostatni ratunek,tylko wymiana calej maglownicy.
Jakie rozwiazanie byloby najlepsze w moim przypadku?
Z gory dzieki
pozdr
Chcialbym odswiezyc moj problem,pytalem wczesniej ale nikt nie odpowiedzial mi co jak to najlepiej rozwiazac?Inni mowia ze regenerowac inni wymienic na calkiem nowa,lub po regeneracji?
Zaznaczam ze moje wspomaganie jest calkowicie elektryczne.Zadnego smarowania
----------
Problem jest taki ze przy skrecaniu czy w lewo czy w prawo slychac lekkie buczenie.
Nawet jesli jestem na rondzie i nagle przyspiesze tez slychac lekko.
Slyszalem ze cala maglownica nie jest naprawialna,tzn.nie ma co naprawiac lub ingerowac w nia.Ostatni ratunek,tylko wymiana calej maglownicy.
Jakie rozwiazanie byloby najlepsze w moim przypadku?
Z gory dzieki
pozdr
Odpowiedz do tematu