|
Przesunięty przez: Astaroth Czw 12 Wrz, 2013 00:04 |
[A6 c4 1995r] Potrzebna przekładnia kierownicza. |
| Autor |
Wiadomość |
wrat
I love Audi

Model: C4
Silnik: 2.0 ACE
Zasilanie: benzyna
Nadwozie: Avant

|
Wysłany: Pon 30 Sie, 2010 14:49 [A6 c4 1995r] Potrzebna przekładnia kierownicza.
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow.
Dawno mnie u Was nie bylo. Sporo czasu spedzilem za granica, wrocilem jakis czas temu. Reaktywowalem do jazdy swoje kochane A6 ale mniej wiecej po tygodniu "rozlała" sie przekladnia kierownicza. Olej wylał sie na skrzynie, troche sie podymilo i niestety potrzebuje "nowej" przekladni. Lekko ciekła mi juz od dawna ale problemu nie bylo az do teraz.
Bardzo prosze o pomoc. Najchetniej kupilbym uzywke w dobrym stanie. Czy ktos z Was jest w posiadaniu czy moze wie gdzie moge tanio zdobyc taka przekladnie?
Moje auto to A6 C4 1995r. 2.0 dohc quattro, avant
Bardzo dziekuje i pozdrawiam wszystkich forumowiczow. |
_________________ Audi... Probably the best vehicles on the world !! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 19:51 [A6 c4 1995r] Potrzebna przekładnia kierownicza.
|
|
|
mam na części całe auto tylko ze 2,6 nie wiem czy przekładnia pasuje do twojego modelu |
|
|
|
|
|
 |
elmek13
Wariat jakich mało

Model: Q7
Silnik: BUG
Zasilanie: Diesel
Nadwozie: SUV
Pomógł: 3 razy Wiek: 46 Dołączył: 03 Lis 2009 Wszystkie posty: 1014

Piwa: 46/14 Skąd: z Elemelkowa
|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 19:54
|
|
|
C4 było od 94 do 97r więc powinno pasować. |
_________________ Logistyk, oraz główny maruda w Burbo Team
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010 20:34
|
|
|
Wszystkie maglownice miały te same wymiary. W Audi 100 C3 mam aktualnie z A6 95r i jeździ. Pytanie tylko, czy masz Servotronic czy nie.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
wrat
I love Audi

Model: C4
Silnik: 2.0 ACE
Zasilanie: benzyna
Nadwozie: Avant

|
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 11:04
|
|
|
Witam,
Mysle ze nie ma u mnie servotronic`a, bo podejrzewam ze "poczulbym" go po prostu.
Czyli moge szukac rowniez od 100 C4?
Macie jakies namiary do kogos kto to posiada? |
_________________ Audi... Probably the best vehicles on the world !! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 01 Wrz, 2010 11:29
|
|
|
| wrat napisał/a: | Witam,
Mysle ze nie ma u mnie servotronic`a, bo podejrzewam ze "poczulbym" go po prostu.
Czyli moge szukac rowniez od 100 C4?
Macie jakies namiary do kogos kto to posiada? |
Spokojnie możesz szukać od Audi 100 C4 to jest ta sama część. Na maglownicy powinieneś mieć tabliczkę z numerem ETKa to ułatwi ci problem z identyfikacją.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Układ kierowniczy |
|
[ Twoje IP to: 18.97.14.87, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |