|
|
[a4 98r] autoalarm jak to podłączyć |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
Wysłany: Wto 24 Kwi, 2018 19:00
|
|
|
A co to za alarm? |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 25 Kwi, 2018 10:28
|
|
|
RTX Tornado |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 25 Kwi, 2018 12:10
|
|
|
Manualnie z kluczyka w zamku drzwi funkcja domykania jest aktywna? |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 25 Kwi, 2018 13:10
|
|
|
Tak |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Kwi, 2018 09:22
|
|
|
Do przewodu "zamknij" podłączasz 2 przewody czy tylko jeden? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Kwi, 2018 11:20
|
|
|
Jeden , drugi podłączam do zamykania szyb . Próbowałem dwa podłączyć , to nic się nie działo |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Czw 26 Kwi, 2018 13:20
|
|
|
Do przewodu czerwonego z brązowym indexem podepnij domykanie oraz impuls zamykania. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |