Car Audio » Przy fabrycznym radiu nie grają tylne głośniki
Odpowiedz do tematu
 Przy fabrycznym radiu nie grają tylne głośniki
Witam, zakupiłem fabryczne radio do mojej A6 niestety ale jak je podlacze to tylne glosniki nie graja ;/ A na nie fabrycznym graja wszystkie 4 (mam audi bez systemu bose, nie ma subufera ani wzmacniacza w bagażniku) Prosze o pomoc co zrobic zebym mogl podlaczyc radio fabryczne i zeby dzialaly wszystkie 4 głośniki

Postaw piwo autorowi tego posta
 Re: Przy fabrycznym radiu nie grają tylne głośniki Pomocy!
dela napisał/a:
Witam, zakupiłem fabryczne radio do mojej A6 niestety ale jak je podlacze to tylne glosniki nie graja ;/ A na nie fabrycznym graja wszystkie 4 (mam audi bez systemu bose, nie ma subufera ani wzmacniacza w bagażniku) Prosze o pomoc co zrobic zebym mogl podlaczyc radio fabryczne i zeby dzialaly wszystkie 4 głośniki
sprawdź jakie masz kodowanie w radiu... a co to za radio?

radio panasonic concert oryginalne od audi a gra tylko przód, a na sklepowym radiu chodza wszystkie

dela napisał/a:
radio panasonic concert oryginalne od audi a gra tylko przód, a na sklepowym radiu chodza wszystkie
a jakie masz kodowanie radia?

Re: Przy fabrycznym radiu nie grają tylne głośniki
dela napisał/a:
Prosze o pomoc co zrobic zebym mogl podlaczyc radio fabryczne i zeby dzialaly wszystkie 4 głośniki

Założyć z tyłu aktywne głośniki.

kodowanie 0417, slyszalem ze sa takie radia audi które obsluguja wszystkie 4 bez wzmacniacza a ja jezeli chce zeby chodzily wszystkie musze kupic wzmacniacz ;/

Są takie ale bardzo stare egzemplarze. granie z tyłu auta załatwisz tylko i wyłącznie przez dodatkowy wzmacniacz.

Adi202 napisał/a:
Są takie ale bardzo stare egzemplarze. granie z tyłu auta załatwisz tylko i wyłącznie przez dodatkowy wzmacniacz.

ile kosztuje taki wzmacniacz? czy gra jest warta świeczki i jaki by mial to byc wzmacniacz? Z góry dzieki i pozdrawiam!

dela napisał/a:
Adi202 napisał/a:

ile kosztuje taki wzmacniacz? czy gra jest warta świeczki i jaki by mial to byc wzmacniacz? Z góry dzieki i pozdrawiam!

Albo kupisz sobie 2 aktywne głośniki na tylne drzwi, albo kup obojętnie jaki wzmacniacz do którego podepniesz tył. Wzmacniacz nie musi być duży.

Odpowiedz do tematu