Forum AUDI TECH TEAM  strona głównaForum AUDI TECH TEAM  RSSForum AUDI TECH TEAM  na Facebooku
 Polish English Belarusian Bulgarian Czech French German Russian Romanian Slovak Ukrainian Hungarian
   

forum audiforum audiforum audi
forum audi
Poprzedni temat «» Następny temat
brak dźwięku w Concert 2 2din i Navi BNs 4.0 A3 8p
Autor Wiadomość
krisuumax 


Model: A3
Silnik: 2.0
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: hatchback
Dołączył: 03 Sty 2015
Wszystkie posty: 30



Postawił 1 piw(a)
Skąd: Wrocław
Wysłany: Pon 06 Lip, 2015 23:12   brak dźwięku w Concert 2 2din i Navi BNs 4.0 A3 8p
     



Pytanko! Mam w a3 8P oryginalny zestaw Audi UHV Bluetooth. Na radiu concert 2 działało okej, i navi gadala przez glosniki i rozmowa leciała przez radio. Teraz mam concert 2+ 2DIN i ani z komunikaty z navi ani z telefonu podczas rozmowy brak dzwieku (na radiu po polaczeniu telefonu pokazuje PHONE,ale brak dzwieku. Czy jakies kodowanie potrzeba na to ?

Teraz jak rozłączyłem parę z UHV to nie chce sie znowu podlaczyć, "urzadzenie nie gotowe" a jak wsadze stare radio to jest ok. Co bedzie przyczyną ? Kupilem do tego przejścówke P&P ISO-ISO2

Proszę o pomoc
Postaw piwo autorowi tego posta
 
    
Adi202 



Model: S6
Silnik: 4,2 AEC
Zasilanie: Benzyna
Nadwozie: Avant
Zaproszone osoby: 22
Pomógł: 588 razy
Wiek: 51
Dołączył: 11 Maj 2009
Pochwał: 16
Wszystkie posty: 13528



Piwa: 679/68
Skąd: MWD
Wysłany: Sro 08 Lip, 2015 20:53   
  Stajnia Klubowa ATT:  Audi S6 A6/C4 Avant  Audi  S6 A6/C4 Quattro  Avant  1995  



Podaj kodowanie tych dwóch grajków.
_________________
Gość Witamy serdecznie na forum ATT

Piszę poprawnie po polsku
. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika
Postaw piwo autorowi tego posta
 
 
    
krisuumax 


Model: A3
Silnik: 2.0
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: hatchback
Dołączył: 03 Sty 2015
Wszystkie posty: 30



Postawił 1 piw(a)
Skąd: Wrocław
Wysłany: Czw 09 Lip, 2015 17:47   
     



Nie mam juz tamtego radia... ;/ a te kodowanie bede wiedzial w weekend. Jestem na etapie kupna kabla vcds, i nie mam zamiaru wydawac duzo.

[ Dodano: Sro 21 Paź, 2015 22:22 ]
Kodowanie jest dobre pod Navi i telefon. Telelfon i Bluetooth juz działają, złe wpięty jeden pin. A z Navi dalej brak dźwięku. Nav+ i NavCon znalazłem na starym schemacie radia Concerta 2. A w Concert2+ 2DIN nie ma tego. Ktos wie gdzie to podpiąć by był dźwięk lektora Navi z fis ??

[ Dodano: Czw 22 Paź, 2015 08:46 ]
Adi jestes w stanie pomoc ?
Postaw piwo autorowi tego posta
 
    
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu

Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Dodaj temat do:  Temat dla Wykop  Temat dla Facebook  Temat dla Wyczaj.to Temat dla Gwar  Temat dla Delicious  Temat dla Digg  Temat dla Furl  Temat dla Google  Temat dla Magnolia  Temat dla Reddit  Temat dla Simpy  Temat dla Slashdot  Temat dla Technorati  Temat dla YahooMyWeb  Temat dla Nasza Klasa Temat dla Blip  Temat dla MySpace  Temat dla Twitter  Temat dla Flaker  Temat dla Grono.net  Temat dla Gadu-Gadu Live  Temat dla Status GG  Temat dla Poleć  Temat dla Forumowisko 
Losowe tematy » GPS i GSM

Podobne Tematy
Temat Autor Forum Odpowiedzi Ostatni post
Brak nowych postów A6C5 Concert II i BOSE - brak dźwięku
Daniel-mm Car Audio 1 Nie 07 Mar, 2021 09:17
roger110
Brak nowych postów Rns e po dołożeniu adaptera Can brak ...
nieldos GPS i GSM 0 Sob 26 Mar, 2016 08:43
nieldos
Brak nowych postów Po podłączeniu zmieniarki do RNS-E br...
r7adek Car Audio 6 Pon 24 Wrz, 2018 17:43
r7adek
Brak nowych postów A4 B5 Swap wiązki audio na ori Bose -...
kloc7 Car Audio 2 Sob 05 Maj, 2018 00:15
kloc7
Brak nowych postów Audi A3, brak dźwięku w tylnych głośn...
Gutieres Car Audio 16 Pią 31 Maj, 2013 18:56
Gutieres



[ Twoje IP to: 34.239.170.244, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ]
Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy.
forum audi
forum audiforum audiforum audi
Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group - Mapa Forum
AUDI TECH TEAM Individual Template | Designed by PCserwis ® | Mapa forum AUDI TECH TEAM | Polityka Prywatności