Odpowiedz do tematu
Jeżeli nie ma tuby, to nie masz co poprawiać. Podłącz przewody według schematu z radia i będzie też dobrze.
Tuba jest w boczku (jeśli jest) - nie w przestrzeni gdzie wózek i zabawki.
Odpowiedz do tematu
To nie są oryginalne przewody. Jeżeli te przewody idą bezpośrednio do głośników, to masz 4 pasywne kanały.
To co bedzie teraz najlepiej uczynic?
Ja na Twoim miejscu odtworzyłbym oryginał. Chyba, że Twoje Audi nie było wyposażone w oryginalne radio od nowości to co innego. Jeżeli masz tubę w grabażniku, to głośniki powinny być aktywne (tył)
Zmierz omomierzem każdy kanał osobno. Jezeli będzie te 4Ohm, to przewody idą bezpośrednio do głośników.
Zmierz omomierzem każdy kanał osobno. Jezeli będzie te 4Ohm, to przewody idą bezpośrednio do głośników.
Tego nie wiem czy byl oryginal. Tuby nie mam w bagazniku wózek jezdzi i zabawki. To odtworze oryginal a wedlug jakiegos schematu cos bym mogl dostac co ulatwi mi ta czynność?
| grochu8 napisał/a: |
| Tego nie wiem czy byl oryginal. Tuby nie mam w bagazniku wózek jezdzi i zabawki. To odtworze oryginal a wedlug jakiegos schematu cos bym mogl dostac co ulatwi mi ta czynność? |
Jeżeli nie ma tuby, to nie masz co poprawiać. Podłącz przewody według schematu z radia i będzie też dobrze.
| Cytat: |
| Tuby nie mam w bagazniku wózek jezdzi i zabawki. |
Tuba jest w boczku (jeśli jest) - nie w przestrzeni gdzie wózek i zabawki.
Problem rozwiązany zamówiłem końcówkę mocy za 10 zł i wymieniłem i radyjko odżyło. Okablowania nie będę ruszać. Tylko wkurza mnie podtrzymanie radia bo rano ciężko odpala auto jak by aku dostawało. Bez radia nie było tego problemu.
Musisz chyba zamienić stałego plusa na plusa po stacyjce
Raczej na pewno. Swoją drogą to jak radio na podtrzymaniu w znacznym stopniu wytraca Ci prąd przez kilka godzin to rozglądaj się za akku.
Odpowiedz do tematu