|
Zamknięty przez: jimv8 Wto 15 Maj, 2012 06:54 |
80 Coupe Tapicerka i zamek tylnej klapy |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Pią 21 Maj, 2010 15:14 80 Coupe Tapicerka i zamek tylnej klapy
|
|
|
Kochani , jak zabrać się do zdjęcia , tapicerki w drzwiach i z tylnej klapy ( muszę dostac się do wiązki szyby el. z przodu , do lusterka . Z tyłu do wycieraczki i sprysku ) |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
Ostatnio zmieniony przez roger110 Pią 06 Maj, 2011 12:35, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 21 Maj, 2010 15:26 Re: 80 Coupe
|
|
|
roger110 napisał/a: | Kochani , jak zabrać się do zdjęcia , tapicerki w drzwiach i z tylnej klapy ( muszę dostac się do wiązki szyby el. z przodu , do lusterka . Z tyłu do wycieraczki i sprysku ) |
Tapicerka klapy montowana jest na klipach (zatrzaskach), natomiast drzwi standardowo jak to w Audi - odkręcić śruby i przesunąć do góry. 2 pierwsze na górnych rogach, jedna w klamce i 2 w rączce drzwi (podłokietnik)nr 6A i 7A
|
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 21 Maj, 2010 15:29
|
|
|
Adi202 napisał/a: | 2 w rączce drzwi (podłokietnik | Tam chyba na imbusy jest ?? Bo takie małe te otworki , nie pamiętasz ? |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 21 Maj, 2010 15:30
|
|
|
roger110 napisał/a: | Adi202 napisał/a: | 2 w rączce drzwi (podłokietnik | Tam chyba na imbusy jest ?? Bo takie małe te otworki , nie pamiętasz ? |
Jeżeli od spodu, to tak 3 szt imbus nr 4 |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 21 Maj, 2010 15:32
|
|
|
Od spodu , czyli imbusy . Dzięki |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 21 Maj, 2010 15:37
|
|
|
roger110 napisał/a: | Od spodu , czyli imbusy . Dzięki |
Jeżeli podłokietnik przykręcany jest od spodu w 3 miejscach, to tapicerka może być również dodatkowo na klipach, czyli nie przesuwasz do góry, ale trzeba ją podważyć płaskim śrubokrętem, ale tu do końca nie jestem pewien, bo w Coupe tapicerkę drzwi demontowałem jakieś półtora roku temu. |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 21 Maj, 2010 17:06
|
|
|
Czyli jak w C3 przed liftem . O to chodzi ? |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 21 Maj, 2010 17:54
|
|
|
roger110 napisał/a: | Czyli jak w C3 przed liftem . O to chodzi ? |
Po lifcie 88-90 |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 06 Maj, 2011 12:34
|
|
|
Witam.
Ułamał mi się plastik , który zamyka i otwiera ( centralny ) zamek tylnej klapy. Na cięgnie od siłownika został kawałek plastiku . Teraz sedno , prośba do osób mających takie autko o fotkę , jak wygląda cały ten plastik , lub o opis gdzie to powinno być. |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pią 06 Maj, 2011 16:55
|
|
|
Zapodaj fotki, bo nie kumam o co kaman |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Tapicerka, dywany, plastiki itp. |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.170, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |