|
|
Zamarzające spryskiwacze |
| Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
|
 |
Astaroth
mystic darkness

Model: B4
Silnik: 1,9 TD AAZ
Zasilanie: olej napędowy
Nadwozie: sedan
Zaproszone osoby: 3
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 11 Maj 2009 Wszystkie posty: 1661

Piwa: 208/553 Skąd: lódzkie
|
Wysłany: Sro 23 Gru, 2009 02:38
|
|
|
| GORYL napisał/a: | nie lepiej wypić |
pół zostaje
a mój avatar taki fioletowy |
|
|
|
|
|
 |
elmek13
Wariat jakich mało

Model: Q7
Silnik: BUG
Zasilanie: Diesel
Nadwozie: SUV
Pomógł: 3 razy Wiek: 47 Dołączył: 03 Lis 2009 Wszystkie posty: 1014

Piwa: 46/14 Skąd: z Elemelkowa
|
Wysłany: Sro 23 Gru, 2009 07:38
|
|
|
| Astaroth napisał/a: | | a mój avatar taki fioletowy |
Nie obraź, się ale już wiem dlaczego...masz fioletowy avatarek.... |
_________________ Logistyk, oraz główny maruda w Burbo Team
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 23 Gru, 2009 15:26
|
|
|
Adi Niestety sluchalem i pompka nie pracuje idzie ja jakos naprawic? |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 23 Gru, 2009 17:51
|
|
|
| zbychu88 napisał/a: | Adi Niestety sluchalem i pompka nie pracuje idzie ja jakos naprawic? |
Kiedyś to musiało nastąpić. Wczoraj ja wymieniałem pompkę w 100ce i znów śmiga. Musisz sprawdzić gdzie leży problem czy w pompce, czy w połączeniu. Odłącz wtyczkę od pompki i podłącz pod zaciski wtyku miernik albo żarówkę 12V i uruchom funkcję spryskiwania szyby. Jeżeli na zaciskach pojawi sie 12V, to będziesz musiał wymienić pompkę.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 23 Gru, 2009 19:38
|
|
|
Cześć wszystkim! Też wymieniałem pompke sprysk /ale to z mojej winy, ponieważ któregoś pięknego lata do sprysków wlałem wode a następnie dolałem ludwika. Finał był taki, że ludwik się nie rozcieńczył z wodą, poszedł na dno zbiornika, zaciągnęła go pompka i... się spaliła. Takim sposobem "zaoszczędziłem" ponad 200zł na nową pompkę. Jak to mówią chytry 2 razy traci... Od tego czasu kupuje letni i zimowy płyn do sprysk. |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 23 Gru, 2009 19:58
|
|
|
A ja Wam napiszę ,że latem też kupuje zimowy , ponieważ nie sezon , płaci się ok. 3-4 zł za 5-ć literatów.
A pro po , to chyba nie rzutuje , zimowy różnisie tylko domieszką alko lub gliceryny, zgadza się ? |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
 |
Sergio

Model: B4
Silnik: 2,0 ABK
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Sedan
Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 6 razy Wiek: 52 Dołączył: 12 Maj 2009 Wszystkie posty: 2789

Piwa: 105/75 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Sro 23 Gru, 2009 20:00
|
|
|
Ale letni ładniej pachnie |
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 23 Gru, 2009 20:06
|
|
|
| roger110 napisał/a: | | Ja mam teraz zimowy- jabłuszko |
A gdzie takie cuda sprzedają? Ja chętnie powdycham, bo właśnie muszę zapas uzupełnić, a na BP, gdzie tankuję, nie widuję takich egzotycznych... |
_________________ pozdrawiam
waber
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 23 Gru, 2009 20:09
|
|
|
waber, W "realu"kupowałem |
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z debilem , najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 23 Gru, 2009 20:21
|
|
|
| waber napisał/a: | | o zapachu żubrówki, bo nie doniosę do auta | Ewcia , taka kusa na żubrówkę ?! z jabłuszkowym sokiem ? z gruszkowym jest super , taki fajny posmak łapie |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Eksploatacja, felgi, opony, oleje, paski |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |