Eksploatacja, felgi, opony, oleje, paski » Zamarzające spryskiwacze
Odpowiedz do tematu

Astaroth napisał/a:
wlewam pół butelki

nie lepiej wypić :lol:

A tak serio ja zużywam baaardzo duużpo płynu i później jak myje sobie auto to nie używam żadnego "specyfiku"tylko cała buda jest pokryta płynem "z biedronki" :lol: i pieni się pięknie i myje wspaniale calutkie autko

;audi; 8-) 8-) ;audi;

Postaw piwo autorowi tego posta

GORYL napisał/a:
nie lepiej wypić :lol:

pół zostaje ;)
a mój avatar taki fioletowy ;D

Astaroth napisał/a:
a mój avatar taki fioletowy

Nie obraź, się ale już wiem dlaczego...masz fioletowy avatarek.... :mrgreen:

Adi Niestety sluchalem i pompka nie pracuje :( idzie ja jakos naprawic?

zbychu88 napisał/a:
Adi Niestety sluchalem i pompka nie pracuje :( idzie ja jakos naprawic?

Kiedyś to musiało nastąpić. Wczoraj ja wymieniałem pompkę w 100ce i znów śmiga. Musisz sprawdzić gdzie leży problem czy w pompce, czy w połączeniu. Odłącz wtyczkę od pompki i podłącz pod zaciski wtyku miernik albo żarówkę 12V i uruchom funkcję spryskiwania szyby. Jeżeli na zaciskach pojawi sie 12V, to będziesz musiał wymienić pompkę.
pzdr

Cześć wszystkim! Też wymieniałem pompke sprysk /ale to z mojej winy, ponieważ któregoś pięknego lata do sprysków wlałem wode a następnie dolałem ludwika. Finał był taki, że ludwik się nie rozcieńczył z wodą, poszedł na dno zbiornika, zaciągnęła go pompka i... się spaliła. Takim sposobem "zaoszczędziłem" ponad 200zł na nową pompkę. Jak to mówią chytry 2 razy traci... Od tego czasu kupuje letni i zimowy płyn do sprysk.

rafi a4 napisał/a:
kupuje letni i zimowy płyn do sprysk

I tak 3 mać :evil:

;-)

A ja Wam napiszę ,że latem też kupuje zimowy , ponieważ nie sezon , płaci się ok. 3-4 zł za 5-ć literatów. :-P
A pro po , to chyba nie rzutuje , zimowy różnisie tylko domieszką alko lub gliceryny, zgadza się ?

Ale letni ładniej pachnie :mrgreen:

Sergio napisał/a:
Ale letni ładniej pachnie
Ja mam teraz zimowy- jabłuszko :oops: ślicznie pachniuje :-P Normalnie się zaćpać można :lol: :lol: :lol: ( je*** strasznie ) :cry:

roger110 napisał/a:
Ja mam teraz zimowy- jabłuszko

A gdzie takie cuda sprzedają? Ja chętnie powdycham, bo właśnie muszę zapas uzupełnić, a na BP, gdzie tankuję, nie widuję takich egzotycznych...

waber, W "realu"kupowałem

roger110 napisał/a:
W "realu"kupowałem

Dzięki Bracie - oby się nie okazało, że robią te płyny także o zapachu żubrówki, bo nie doniosę do auta :-P

waber napisał/a:
o zapachu żubrówki, bo nie doniosę do auta
Ewcia , taka kusa na żubrówkę ?! z jabłuszkowym sokiem ? z gruszkowym jest super , taki fajny posmak łapie ;-)

roger110 napisał/a:
taka kusa na żubrówkę ?! z jabłuszkowym sokiem ?

hm... sęk w tym, że ja żubrówkę mieszam z red bullem i dodaję plasterek cytryny - tak, wiem - to bardzo szkodliwe, ale za to smaczne, a z gruszkowym sokiem jeszcze nie próbowałam - azaliż zaraz po świętach dopuszczę się tego procederu i dam znać czy gładko weszło :mrgreen:

Odpowiedz do tematu