Można w kolor kupić sobie linki napinające do mocowania bagażu jeśli nie jesteś estetką
A jeśli jesteś to ja bym kupił rzep - mocujesz go od spodu tuby i do podłogi i ewentualnie dodajesz jeszcze drugi do boczku bagażnika i do boku tuby i masz solidnie zamocowane a jak coś to 3 sekundy i tuba wyjęta
Ostatnio zmieniony przez eleszet Wto 01 Lip, 2014 09:13, w całości zmieniany 1 raz
Różnica jest i to duża. Przewód zasilający połóż lewą stroną ze względu na uszczelki na grodzi, sygnałowy drugą lub środkiem. Wyeliminuje ci to ewentualne zakłócenia.
| Cytat: |
| Różnica jest i to duża. Przewód zasilający połóż lewą stroną ze względu na uszczelki na grodzi, sygnałowy drugą lub środkiem. Wyeliminuje ci to ewentualne zakłócenia. |
Zapytam z ciekawości. Bo ja w innym aucie jak bawiłem się właśnie takim nagłośnieniem to miałem ekranowane wszystkie kable i puściłem lewą stroną i nie miałem żadnych zakłóceń. Ekrany pomogły czy fuks?
Szczęście. Wszystkie przewody sygnałowe są ekranowane. Jedne mniej inne bardziej, ale każde podatne są na zakłócenia. Nic tak nie wnerwia jak gwizdy w głośniku w trakcie jazdy.
To ja miałem z tego wynika szczęście - ale to co powiedziałeś o puszczeniu sygnałowego drugą stroną już zakodowałem jak by mi przyszło kiedyś robić

Bo wtedy już pewnie szczęścia mieć nie będę
to dwa pytania, jak sa mocowane te platikowe osłony nad progami od srodka i drugie pytanie, jak jest tunel środkowy po wyjeciu tylnej popielniczki jest sruba, czy jak ja sie poluzuje to tunel sie uniesie tak, zeby dalo sie pod dywan wepchnac kable sygnalowe na tym odcinku tunel-kanapa, bo jak one mi tam przejda to juz dalej wiem
Na 100% nie wiem ale w Audi A3 są zaczepy. Demontaż wygląda tak, że ciągniesz do góry. Kuknij czy nie masz tak samo.
jeszcze pytanie ile Amper minimum musi miec przełacznik, ktory chce zalozyc na kabel do tuby REM-power antena w radiu
na tym przewodzie masz około 100mA - no powiedzmy nie więcej niż 500mA czyli 0,5Aj.
bo ja mam dwa, pasujące do tej przerobionej zaślepki, jeden ładny dyskretny dwunózkowy czarny off-on 10A i drugi wiekszy 20A ale brzydko bedzie wygladac bo jest zielony podswietlany (to taki duzy trzynózkowy - i jego bym gdzies musiala z widoku chowac)
czyli z tego rozumiem, ze REM moze to byc na tym małym? 10A
| Astaroth napisał/a: |
czyli z tego rozumiem, ze REM moze to byc na tym małym? 10A |
Nawet na mniejszym 1A.
Yoo! Take it out
Wiadomo że nie idzie na telefonie tego ukazać ale skoro Ty się cieszysz to i ja się cieszę
Przyjemnego słuchania