|
|
Audi A6 C5 Allroad opadające zawieszenie |
| Autor |
Wiadomość |
BUNNY82

Model: AUDI a4 B6 QUATRO
Silnik: 1,9Tdi AVF
Zasilanie: ON
Nadwozie: Avant

|
Wysłany: Wto 10 Kwi, 2012 21:47 Audi A6 C5 Allroad opadające zawieszenie
|
|
|
Witam będe miał do roboty autko j.w. rok 2001 ,2,5TDI 180KM problemem w tym aucie to rozstrojone nastawy podstawowe w sterowniku zawieszenia > nie podłączałem się jeszcze VCDS-em ale jak będe coś wiedział to dam znać a teraz do kolegów . Czy możecie mi opisać procedurę ustawienia sterownika w "tryb podnośnika" bo kierowca nie wie i nie wiedział że przed każdym dźwiganiem pojazdu trzeba ustawić zawieszenie w tryb podnośnika i przez to się rozstroiły nastawy podstawowe w kompie zawieszenia. W jaki kanał trza wchodzić i jaką wartość wpisać aby wprowadzić nastawy podstawowe i jakie muszą być spełnione warunki aby prawidłowo to wykonać . |
_________________ Pozdrawiam Marcin . |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 11 Kwi, 2012 10:03 Re: Audi A6 C5 Allroad opadające zawieszenie
|
|
|
| BUNNY82 napisał/a: | | jakie muszą być spełnione warunki aby prawidłowo to wykonać . |
Pracujący silnik, skrzynia w pozycji P, zamknięte drzwi. Adaptacja kanał 1 do 4. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
BUNNY82

Model: AUDI a4 B6 QUATRO
Silnik: 1,9Tdi AVF
Zasilanie: ON
Nadwozie: Avant

|
Wysłany: Sro 11 Kwi, 2012 16:25
|
|
|
A jakie wartości w te kanały trzeba wpisać?? |
_________________ Pozdrawiam Marcin . |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Sro 11 Kwi, 2012 16:28
|
|
|
| BUNNY82 napisał/a: | | A jakie wartości w te kanały trzeba wpisać?? |
Wartości w mm od środka koła do rantu błotnika. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Zawieszenie |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.52, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |