Witam jak w temacie zastanawiam sie nad tym zestawem na wiosne, i teraz pytanie czy będę musiał coś jeszcze dokupić? i czy warto to kupić? ile idzie na dół o ile dobrze pamietam to zielony weitec daje -40/40mm ?
opinie speców mile widziane
chyba że ktoś ma jakieś sport zawias do c4 w okazyjnej cenie?
http://moto.allegro.pl/it..._100_a6_c4.html
Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Sportowe zawieszenie [Weitec]
Re: Sportowe zawieszenie [Weitec]
z tego co się orientuję to nic już nie trzeba będzie dokupować, przełożysz sobie tylko tarcze zaciski i będzie hulać
raczej tak
może warto zastanowić się nad nówką?
| ujek69 napisał/a: |
| Witam jak w temacie zastanawiam sie nad tym zestawem na wiosne, i teraz pytanie czy będę musiał coś jeszcze dokupić? i czy warto to kupić? ile idzie na dół o ile dobrze pamietam to zielony weitec daje -40/40mm ?
opinie speców mile widziane chyba że ktoś ma jakieś sport zawias do c4 w okazyjnej cenie? http://moto.allegro.pl/it..._100_a6_c4.html |
no tez tak myslalem:) tylko pytanie czy to nie jest wytłuczone, no ale raczej sie nie przekonam bez spróbowania:)
| ujek69 napisał/a: |
| no tez tak myslalem:) tylko pytanie czy to nie jest wytłuczone, no ale raczej sie nie przekonam bez spróbowania:) |
jak narazie to znalazlem tylko jakies tms technik za ponad 1000 a to jednak juz troche wydatek
a tak sie zastanawialem jakby wrzucic na stare amorki nowe sprezyny sportowe? co wy na to
a tak sie zastanawialem jakby wrzucic na stare amorki nowe sprezyny sportowe? co wy na to
Ostatnio zmieniony przez ujek69 Sro 03 Lut, 2010 20:49, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli chcesz setunię rzucić na glebę 35mm, to nic nie musisz robić prócz oczywiście wymiany sprężyn. Jeżeli jednak masz ochotę zglebować ją na 40mm, to musisz już wymienić całość z amorami przeznaczonymi do tego celu. Inaczej wytłuczesz sobie amortyzatory. Ja mam swoją eSe rzuconą o 40mm i brakuje mi czasem tych 5mm np przy przejeździe przez lepera.
pzdr
pzdr
czyli polecą nowe czerwone sprężyny na stare amorki i powinno być ok, tak mi się wydaję, nawet niechodzi mi o taką dużą glebe co o deczko twardziej
Odpowiedz do tematu