Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Ok, dzięki za info;)
sa bardziej gorsze przypadki ale w twoim raczej nie bedzie tego bo zdarza sie tak ze peka blok lub głowica na kanale wodno olejowym ale wtedy sa wieksze ilosci oleju w zbiorniczku to wyglada nawalnieta uszczelke
Niestety zbyt dużo kasy zainwestowałem w to auto i idzie na sprzedaż.. czas na zmianę auta i coś nowszego bo rocznik 2000 jest już za stary dla mnie.. jak ktoś będzie chętny na auto to proszę pisać.. dużo rzeczy mam zrobione w aucie i auto tez wyglada super.. jak coś wystawie ogłoszenie i wstawię sporo zdjęć bo nie mam nic do ukrycia
Czasem i tak bywa
Ale niestety zmieniam markę na coś i innego.. ta Audi kupiłem w Polsce od gościa co było dużym błędem gdyż mnie oszukał i przez to mam dość marki audi ale teraz jadę do Niemiec bezpośrednio kupić auto i mieć spokój co polecam każdemu i czas skończyć z oszustwem w Polsce!
przykro słyszeć,że z powodu oszusta zraziles się do
pamiętaj tylko,że to,że jedzies do niemiec to nie znaczy,że nie zostaniesz oszukany. pozdr
pamiętaj tylko,że to,że jedzies do niemiec to nie znaczy,że nie zostaniesz oszukany. pozdrOdpowiedz do tematu