Części Audi
Witajcie.
Czy ma ktoś może namiary na części zamienne do aut z grupy Vag w dobrych cenach? Niebawem będę zmienial zawieszenie, nie wykluczone, że sprzeglo również i dobre ceny jak najbardziej by się przydały
Z góry dzięki za info.
Pozdrawiam.
Re: Części Audi
| weider napisał/a: |
Witajcie.
Czy ma ktoś może namiary na części zamienne do aut z grupy Vag w dobrych cenach? Niebawem będę zmienial zawieszenie, nie wykluczone, że sprzeglo również i dobre ceny jak najbardziej by się przydały
Z góry dzięki za info.
Pozdrawiam. |
popatrz na iParts banner masz w górnej części forum
Re: Części Audi
Patrzyłem ale ich ceny nie są w żaden sposób konkurencyjne z innymi sklepami. Są typowe. Widziałem że oglaszali się u nas na forum również sprzedawcy org. części VW z Wrocławia ale nie wiem czy maja dobre rabaty dla forumowiczów.
Sprawdź i porównaj ceny w "You can do" (ucando).
Ucando również przetestowalem.
Kpl whaczy na ucando 2350 a na allegro nożna spokojnie kupić za 1600 i taniej.
Bardziej myślałem o tym czy ktoś może ma zniżki w intercarsie itp. sklepach.
Nie zawsze warto tak patrzeć. Na allegro są również podróbki sprzedawane pod nazwą oryginałów więc nie w każdym wypadku idąc za niższą ceną robimy dobrze.
| eleszet napisał/a: |
| Nie zawsze warto tak patrzeć. Na allegro są również podróbki sprzedawane pod nazwą oryginałów więc nie w każdym wypadku idąc za niższą ceną robimy dobrze. |
Dlatego do ofert z allegro podchodzę z dystansem i wrzuciłem temat na forum
Dużo ludzi = dużo znajomości
Swego czasu miałem dobrego kolegę w Inter carsie i wiem ze mogą zrobić bardzo dobre ceny na części.
ja kompletną zawiechę do swojej 6-tki kupowałem na niemieckim jebayu, sprzedającym był serwis

i zapłaciłem 140 ojro
| Pasiak napisał/a: |
ja kompletną zawiechę do swojej 6-tki kupowałem na niemieckim jebayu, sprzedającym był serwis i zapłaciłem 140 ojro |
To chyba bardzo dobra cena
w Pl raczej nie osiągalna. Masz może namiary na ta firmę itd ?
Koledzy do sprzęgła polecam tą firmę z Warszawy. Niestety nie mam adresu już obecnie ale podaje numer telefonu 228386068 gdy robiłem sprzęgło do swojej setuni jak się skończyło wyniosło mnie to tylko około 200 zeta 😆 a ori kosztuje prawie tyś do tego wystarczy tylko nowe łożysko i już jest cacy.
Wyjmuje się stare sprzęgło tarcze plus docisk wysyła się do chłopaków oni robią docisk przytaczając go jeżeli tego wymaga i nabijają nowiusią tarczę zgodną lub nawet lepszą od ori. A jeżeli ktoś sobie za życzy wzmocnią sprzęgło do możliwości przenoszenia 500 - set lub więcej koni
weider mi mechanik powiedział 2000 za kpl, a te co patrzyłeś to czasem nie są do sportowego na ucan? do s-linea? Ja znalazłem takie pasują niby do a6 też
części
Co to znaczy czy nie są do sportowego ?
Ja sprawdzałem po roczniku i modelu. A Tobie jak udało się znaleźć za taka cene kompletne zawieszenie ? Do jakiego auta tego szukałeś ? Bo za 1500zl biorę to zawieszenie jesli na 100% psuje do mojego A6
Pozdr.
Na allegro w aukcji był podany numer katalogowy tych wahaczy wiec skopiowalem i wrzuciłem do Google, na allegro były one jeszcze tańsze ale co do pasowania ich nie mam 100%pewności. jak szukałem to znalazłem na do party za 2350 i takie proponował mi mechanik znalazłem je na necie i jest w nich napisane do zawieszenia typu sportowego wersja s-line temu pytam czy te co znalazłeś nie miały w specyfikacji takiego opisu ja też teraz szukam zawiehy aktualnie i właśnie nad tymi co co wysłałem się zastanawiam. Wejdź tutaj i zobacz czy twój jest podany w aukcji niby jest napisane do jakich pasuje
Allegro ale czy piszą prawdę nie wiem, warto by to z jakimś katalogiem innym zobaczyć czy w sklepie moto czy z takimi numerami podejdzie
Hmm ciężki temat.
Z tego co patrzyłem na iparts to np febi ma kilka zestawów niby do tych danych aut ale różnią się cenami. Nr rozumiem tego.
Ciekawy też jestem czy do s line faktycznie Wahacze są inne. Ja będę Rrobił zawiechę w tym
tygodniu i fajnie jak by się udało to rozkminic. Co do ceny 1400 za lemfordera to chyba podroba bo ktoś mi mówił że tyle trzeba zapłacić w hurtowni wiec wątpię aby ktoś na tym nie zarabial.
Kolego Startoss, dowiedziałem się co nieco o wahaczach. Generalnie Twój prawie cały zestaw powinien pasować do Audi A6 o ile dolny wahacz prosty może się różnić. Były dwie wersje tego wahacza ( różnił się min. grubością sworznia) po numerze VIN do mojego Audi musi mieć on taki numer 4B3407151K - słyszałem że wszystko zależy jaka zwrotnica siedzi w aucie ( ma na to wpływ rozmiar kół przewidziany fabrycznie do auta).