|
|
AUDI A6 C5 stacyjka |
| Autor |
Wiadomość |
AudiBFC

Model: A6
Silnik: 2.5 BFC
Zasilanie: Olej napędowy
Nadwozie: Avant

Piwa: 2/3 Skąd: Zawidów
|
Wysłany: Wto 16 Gru, 2014 20:40
|
|
|
ok, to kiedy mogę podjechać? jutro? kończe prace o 15:30, musze lecieć na zawidówpo swoje auto(bo do pracy jeźdżę w tym tygodniu z kolegą) i odrazu nawrotka do Ciebie.
Mówisz płaskim śrubokrętem? może i tak,ale stacyjka jest w takim położeniu że świecą się kontrolki na desce po założeniu klem od aku... a dalej nie moge przekręćić bo blokuje sie blokada od kierownicy, nie dopasowałem niczego,żeby jednocześnie wcisnąć tą blokade i przekręcić na zapłon.... |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Wto 16 Gru, 2014 21:05
|
|
|
Może być jutro.
Spróbuj cofnąć pozycję stacyjki na 0 i ponownie włączyć zapłon + rozruch. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
AudiBFC

Model: A6
Silnik: 2.5 BFC
Zasilanie: Olej napędowy
Nadwozie: Avant

Piwa: 2/3 Skąd: Zawidów
|
Wysłany: Wto 16 Gru, 2014 21:47
|
|
|
Adi próbowałem wszystkiego, nic nie mogę zrobić bo blokada tak jakby trzyma, trzeba ją wcisnąć i jednocześnie próbować kręcić, pogadamy jutro. Postaram się dotrzeć do Ciebie jak najszybciej.
[ Dodano: Pią 02 Sty, 2015 21:11 ]
Adi202,
nie ma znaczenia od jakiego modelu będzie ta kolumna? znalazłem taką http://allegro.pl/kolumna...876886046.html, wizualnie mi odpowiada bo ma tą łyżkę od regulacji kierownicy, moje połamane |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |