|
air bag brak reakcji na przyuczenie vin |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: Pon 22 Paź, 2018 13:06 air bag brak reakcji na przyuczenie vin
|
|
|
witam mam taki problem zzapalajaca sie kontrolka air bag po 10 minutach przeczytałem juz wiele postów i nic próbowałem przyuczac vin w air bag ale nie idzie dodam ze jak wchodze w licznik to w polu extra jest vin i jest cały nic nie brakuje jest 17 znaków i z boku jest drugi 14 to chyba immo nie wiem czy to wazne ale mam zmieniony sterownik silnika i w nim wyłaczony jest immo |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 22 Paź, 2018 17:55 Re: air bag brak reakcji na przyuczenie vin
|
|
|
gangster21 napisał/a: | witam mam taki problem zzapalajaca sie kontrolka air bag po 10 minutach przeczytałem juz wiele postów i nic próbowałem przyuczac vin w air bag ale nie idzie dodam ze jak wchodze w licznik to w polu extra jest vin i jest cały nic nie brakuje jest 17 znaków i z boku jest drugi 14 to chyba immo nie wiem czy to wazne ale mam zmieniony sterownik silnika i w nim wyłaczony jest immo | może zacznijmy od podstaw, jakie błędy sa po zapaleniu kontrolki? |
_________________ Gość Witamy na forum ATT
http://pl.youtube.com/watch?v=350tD8E7htM
POMAGAM TYLKO NA FORUM
Piszę poprawnie po polsku.
niegdyś:
Audi 100 C3 2.0 D
Audi 80 1,8
Audi 80 Coupe 2,0
Audi 90 2.3
Audi V8 4,2
Audi A6 2.8 Quattro
Audi A6 1.8T Avant
Audi A6 1.8T Avant TIPTRONIC
Audi A6 2,4 AVANT TIPTRONIC
Audi A2 1,4 MPI
Audi A6 2.7 BI TURBO TIPTRONIC
Audi A2 1.4 TDI
Audi A6 1.9 TDI AVANT MULTITRONIC
Audi A4 B5 1.8
Audi A6 Allroad 2.5 TDI Tiptronic
obecnie:
Audi A6 3.0 quattro AVANT TIPTRONIC
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 22 Paź, 2018 20:07
|
|
|
bład jest 01794 dodam ze auto mam po swapie skrzyni na manual ale nie wiem czy ma to jakis zwiazek z innymi kodowaniami sobie poradziłem został ten air bag |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Pon 29 Paź, 2018 09:24
|
|
|
Jaki wyświetla się VIN w zegarach? |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Elektryka i elektronika |
|
[ Twoje IP to: 35.173.48.18, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |