Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
[C4 2,8]ustawienie rozrzadu???
Wytrzyma dużo więcej
Zamiast 2,8 wsadziliśmy 4,2
quattro to ideał
moim skromnym zdaniem
witam kologow czy zna ktos sposob na ustawienie wlkow rozrzadu w silniku audi 2,8 V6 AAH kola sa na czopach nie ma zadnych znakow wie ktos jak to zrobic???
masz wzór w krztałcie łezki na kole pasowym ? jeżeli tak to poziomo większe otwory w linii do siebie.
może to Ci pomoże
no dzieki wielkie za rycinke dala.mi spore pojecie o tym rozwiazaniu i teraz wiem juz jak zrobic profesjonalna blokade rozrzadu
a tak z innej beczki czy ma ktos wzmocniony silnik 2,8 z napendem quattro chodzi mi o to czy napend wytrzyma kila dziesiat koni wiecej zwlaszcza tylna jego czesc???:-[
| Juzio 1986 napisał/a: |
| czy napend wytrzyma kila dziesiat koni wiecej |
Wytrzyma dużo więcej
Zamiast 2,8 wsadziliśmy 4,2
quattro to ideał
koledzy tak siedze przy tym silniku i ustawiam ten rozrzad ale cho....ra za nic mi nie chce to dobrze wyjsc w jakim polozeniu ma byc wak aby walki sie mijaly znalazlem kilka znacznikow na kole ale nie wiem do czego je dopasowac pewnie kiedys przy wymianie ktos sobie przecinakiem znaczyl pokozenie walu a ja teraz mam zagatke ktora para tlokow powinna byc w gornym martwym punkcie od tego moze zaczne
moze coś pomoże -
na trzecim rysunku widzisz jak maja być ustawione fasolki obydwu głowic. poziomo dużymi otworami do siebie.
na trzecim rysunku widzisz jak maja być ustawione fasolki obydwu głowic. poziomo dużymi otworami do siebie.
Odpowiedz do tematu