Witam,
Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie szukać przyczyny szarpania, przerywania podczas ruszania i przyspieszania? Dziś rano jadąc do pracy stało się to po raz pierwszy. Przy ruszaniu jak by brak mocy i poszarpywanie, zapinam 2kę delikatnie gazu i też chwile przerwie i płynnie przyspiesza, 3ka i podobnie. Podczas przygazówki na biegu jałowym również delikatnie szarpnie. Przerywania charakteryzują się dość duża częstotliwością podrygiwań.
Pierwsza myśl to cewka zapłonowa...
Macie jakieś pomysły?
Pozdrawiam.
Odpowiedz do tematu
Odpowiedz do tematu
Szarpania, przerywanie
Pierwsza myśl to kabelek i (ostatnio co raz modniejsze na tym forum) "JEDZIESZ Z KOKSEM"
Kurcze właśnie nie mam kabla bo zostawiłem u brata, a mam do niego 200km.
Chyba kupie drugi kabel, tylko na allegro jest tyle tego że nie wiem od kogo kupic.
Macie jakiegos wiarygodnego sprzedawce ?
[ Dodano: Sro 02 Gru, 2015 08:53 ]
Czy mógłby mnie ktoś wprawiony w obsłudze VAGA poinstruować jak sprawdzić zapłon i ewentualne błędy związane z uszkodzeniem cewek? Bo dzis będę miał kabelek i spróbuje podłączyć się Vagiem do auta.
Z góry dzieki i pozdrwiam.
Chyba kupie drugi kabel, tylko na allegro jest tyle tego że nie wiem od kogo kupic.
Macie jakiegos wiarygodnego sprzedawce ?
[ Dodano: Sro 02 Gru, 2015 08:53 ]
Czy mógłby mnie ktoś wprawiony w obsłudze VAGA poinstruować jak sprawdzić zapłon i ewentualne błędy związane z uszkodzeniem cewek? Bo dzis będę miał kabelek i spróbuje podłączyć się Vagiem do auta.
Z góry dzieki i pozdrwiam.
Odpowiedz do tematu