|
|
Instalacja AUX w RNS A4 B7 potrzebna pomoc |
| Autor |
Wiadomość |
Electra
Electra

Model: A6 Avant 4B C5
Silnik: 4.2 ARS
Zasilanie: benzyna + LPG
Nadwozie: Avant

Postawił 1 piw(a) Skąd: Lublin
|
Wysłany: Wto 25 Kwi, 2023 04:24 Instalacja AUX w RNS A4 B7 potrzebna pomoc
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich użytkowników!
Kupiłam auto A4 B7. Niestety w radiu RNS (z ekranem) brakuje wejść AUX i USB. Kupiłam kabel 32 pin AUX z kostką i niestety po wpięciu samego kabla AUX nie działa. Nawet opcja AUX nie pokazała się w menu. Czy muszę jeszcze coś dokupić? Czy potrzebny jest dodatkowo jakiś adapter, czy mam zamiast wpięcia się bezpośrednio w radio, podpiąć się pod zmieniarkę? Bo mam również zmieniarkę, która działa normalnie. Z góry dziękuje za odpowiedzi. Zrobiłam zdjęcia radia i kabli.
Pozdrawiam
Karolina |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wysłany: Pią 28 Kwi, 2023 16:27
|
|
|
Funkcję AUX należy aktywować przez OBD czyli odpowiedni interfejs oraz program. |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Losowe tematy » Car Audio |
|
[ Twoje IP to: 216.73.217.85, używasz: Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. |  |