|
Przesunięty przez: Pasiak Sro 27 Cze, 2012 16:14 |
A8 D2 co sądzicie? |
Autor |
Wiadomość |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto 30 Mar, 2010 21:24
|
|
|
czolem
koszty naprawy skrzyni czesto stanowia okreslony budget. nie wyciagasz lub rozbierasz skrzynie byle bez powodow za 500zl (chyba ze wymieniasz olej ). mnie wiadomo ze przy sporych przebiegach sa ta awarijne skrzynie i trzeba sie z tym liczyc.
przebieg za niski i cena nie konkretna.....zdania sa pewno podzielone |
Ostatnio zmieniony przez jimv8 Wto 30 Mar, 2010 21:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto 30 Mar, 2010 22:11
|
|
|
To samo miał nasz kolega wbruti http://www.audi-tech-team...ighlight=#13461
Osobiście uważam, że nie stan skrzyni jest ważny, a jego stan karoserii. Skrzynię w najgorszym wypadku można wymienić, a karocy nie.
W przebieg oczywiście nie wierz, bo ma więcej niż podano, ale to szczegół. Wyposażenie ma bogate, a w ogóle jest pięknusia, aż za.... pięknusia.
pzdr |
_________________ Gość Witamy serdecznie na forum ATT
Piszę poprawnie po polsku. 🇲🇨 💯
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
lekceważenie mojej prośby skutkowac będzie lekceważeniem użytkownika |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto 30 Mar, 2010 22:32
|
|
|
przy dzisiejszym kursie Euro to calkowity bezsens..
prosze bardzo: po pierwszysm wlascicielu, przebieg oryginalny, serwisowany w ASO a nie w szopie.. i na pewno bedzie taniej nawet ze wszystkimi oplatami niz jakbys naczal grzebac z tym automatem spierniczonym..
http://suchen.mobile.de/f...de&pageNumber=1
|
_________________ A Rh(+) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto 30 Mar, 2010 22:47
|
|
|
Nawet jak ją by zarejestrował jako ciężarówka, to już wychodzi drożej. W przebiegi to ja nie wierzę nawet jak kupione w Niemczech. Niemcy też kombinują. Dodatkowo jest po biciu, zderzak, maska itd. |
Jeżeli długo nie odpowiadam w Twoim poście wyślij info na email. Pomagam tylko na ATT.
Nowy Użytkowniku forum ATT nie zachowuj się jak arabski terrorysta i wypełnij sumiennie swój profil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto 30 Mar, 2010 23:03
|
|
|
rootkins napisał/a: | Fajnie by było kupić coś w miare pewnego, tak jak trafiła mi się ta A4 od koleżanki z pracy gdzie mniej więcej miałem pogląd na to jak nią jeździła |
Pewne auto masz tylko w salonie - choć też nie do końca. Samochód przede wszystkim powinien mieć nie naruszoną konstrukcję, a reszta, to części wymienne mniej lub bardziej opłacalne. Jeżeli podoba Ci się jakieś Audi, to powinieneś je oglądnąć z bliska. Może też wyjść tak, że będzie igła, ale tylko przez miesiąc. Za naprawę skrzyni musisz przeznaczyć te minimum 4000zł. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sergio
Model: B4
Silnik: 2,0 ABK
Zasilanie: benzyna+LPG
Nadwozie: Sedan
Zaproszone osoby: 9
Pomógł: 6 razy Wiek: 51 Dołączył: 12 Maj 2009 Wszystkie posty: 2789
Piwa: 105/75 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Sro 31 Mar, 2010 07:15
|
|
|
rootkins napisał/a: | no to naprawa skrzyni do tanich nie należy | Z tego co wiem bo kolega też ma A8 2,5 to każda prawie rzecz do naprawy w tym aucie to koszty liczone w tysiącach. Przy zakupie warto sprawdzić zawieche bo naprawa to ładne pieniążki |
|
|
|
|
Wysłany: Wto 25 Paź, 2011 18:52
|
|
|
Witam ja też myśle o kupnie audi tylk sie zastanawiam A8 czy S8 a na co jeszcze zwrcic uwage przy kupnie takiego auta bo te silniki 4.2 to podobno nie do zajechania sa |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: Wto 25 Paź, 2011 19:16
|
|
|
standardowo -
powypadkowość
przebieg (skrzynia)
wycieki oleju
LUZY w zawieszeniu i napędzie
ogólny stan, dopasowanie elementów, stan tapicerki i działanie doposażenia
i to wszystko nie ''bo się psuje'' , tylko że każda dodatkowa naprawa i części kosztują
|
_________________ https://www.facebook.com/groups/616140151788166/
Niech będzie pochwalony napęd Quattro !!
Jest
-A6 C6 4,2 Quattro
-Hyundai elantra combi
Było-
-80 b3 1.8 (+- 135km)
-V8 4,2 AEC 280km
-V8 3,6 PT 250km
-A6 c4 2.8 AAH Avant quattro
-A6 c4 2,6 avant automat
-Coupe GT 1981 - 2,1 |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Losowe tematy » Audi A8/S8 |
|
[ Twoje IP to: 18.97.9.170, używasz: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/) ] Pamiętaj, że w internecie nikt nie jest anonimowy. | |